Ook derde avondetappe enerverend

De derde dag van het Schoolfeest zit erop. X-Static weet inmiddels goed in te spelen op het gevoel van de zaterdagavond. De band zorgde voor een veelzijdige mix, die bovenal bij de jeugd in de smaak viel. Als te doen gebruikelijk was het relatief rustiger dan tijdens de openingsavonden en lag de gemiddelde leeftijd ook lager. De avond is voor zover bekend zonder noemenswaardige incidenten verlopen. Over luttele uren gaat de wekker voor veel Goorsen, die zich opmaken voor de slotdag van het Schoolfeest 2017 met als hoogtepunt natuurlijk de Allegorische Optocht. De laatste etappe, waarvan akte.

Gerelateerde berichten

  • Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent15 januari 2018 Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent De donderdagavond tijdens Schoolfeest 2018 wordt weer muzikaal ingevuld door de gelegenheidsformatie Fat Skool and the Wild Hens. De Goorse band Reflexxion speelt dit jaar voor het eerst […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (17)24 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (17) - Dag drie van het feest der feesten. Vandaag opnieuw een traditionele dag. De weersverwachtingen zijn redelijk gunstig, als is het te hopen voor de kinderen dat ze de Kinderoptocht […]
  • Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 20166 mei 2016 Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 2016 Een speciaal voor het Schoolfeest geformeerde grotendeels Goorse band opent muzikaal het Feest der Feesten op de donderdagavond. Een 11-koppige formatie is al maanden aan het repeteren en […]
  • Bomvolle zaterdagavond met een Goors muzikaal randje28 juni 2015 Bomvolle zaterdagavond met een Goors muzikaal randje Het is elk jaar veruit de drukst bezochte avond en dat is deze editie niet anders. De zaterdagavond van het School-en Volksfeest was weer bomvol. Veel jongeren uit omliggende plaatsen […]
  • De Schoolfeestmoorden: Thriller met oorsprong op de weide…11 oktober 2021 De Schoolfeestmoorden: Thriller met oorsprong op de weide… Er is veel geschreven over het Feest der Feesten maar een fictieve thriller over gebeurtenissen tijdens het School en Volksfeest was er nog niet. Straks wel want op 23 oktober presenteert […]