Schoolfeestnieuws in het kort (14)

– Niet alleen het Schoolfeest heeft zijn eigen bierbekers. Ook de optochtgroep GVD komt een eigen Schoolfeestbeker als tegenhanger van de beker met de tekst Diss’n is van mie komt de groep, die dit jaar als Hippies de optocht in zal gaan met een beker die tekst ‘Diss’n blief ie of’ draagt.-

– Ook de vrouwen van Sooitje hebben in het Goorse straatbeeld al een voorschot genomen op de rondgang van komende zondag. In het holst van de nacht zijn de dames met kleurige verf in de weer geweest om het wegdek te voorzien van allerlei stippen. Dit in het kader van hun performance die ook wordt ondersteund door het nummer ‘Vrouwen met Stippen’.

– De Vaderdagactie van Goor Collectief is een succes, zo meldt de winkeliersvereniging. Er werden massaal bonnen ingeleverd die kans maakten op elk 5 Schoolfeestmunten. In totaal zijn 170 penningen uitgereikt aan de winnaars.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)20 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (5) Een schitterend filmpje van Gerben Hillebrand op Facebook. Hij maakte een heuse time-laps van de opbouw van de Tente. Dit alles met muziek van TSM: "In de Goorse tent". Het filmpje is via […]
  • Goorse winkeliers stunten met Schoolfeestmunten9 juni 2017 Goorse winkeliers stunten met Schoolfeestmunten De Goorse winkeliers die aangesloten zijn bij Goor Collectief komen ook dit jaar met de actie 'Stunten met munten'. Er gaan in totaal 850 Schoolfeestpenningen in de verloting in het kader […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)25 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (10) De wagens voor de allegorische optocht zijn allemaal gekeurd en er werden geen onregelmatigheden gevonden. Allemaal goed gekeurd dus en (bijna) klaar voor de rondgang van komende […]
  • Actie ‘Op Jacht naar de Schoolfeestvlag’ weer van start18 mei 2016 Actie ‘Op Jacht naar de Schoolfeestvlag’ weer van start Hofstreek FM start dit weekend weer met het jaarlijkse radiospel ‘Op jacht naar de Schoolfeestvlag’. De komende vijf zaterdagen kunnen Gorenaren tussen 16.00 uur en 17.00 uur weer op zoek […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)16 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (5) - Een spetterende 'Jillingsnight' gisteravond in een van de leegstaande gebouwen op het Roelofsen-terrein. De Goorse Biertent Rellie hield daar een groot feest voor de leden en aanhang […]