Pepijn zoekt zijn bril

Pepijn is op zoek naar zijn bril, die hij vanmiddag in het centrum van Goor is verloren. De bril is blauw/zwart van kleur. Heeft u de bril gevonden, neem dan contact op via 0653275729.

Gerelateerde berichten

  • Griezelige Rellie sluit hoogstaande Optocht in stijl af24 juni 2018 Griezelige Rellie sluit hoogstaande Optocht in stijl af Hoewel de weergoden dit weekend nog wel eens van gedachten veranderden, bleef het in Goor deze zondagmiddag gelukkig droog. En dat was maar goed ook, want duizenden toeschouwers hebben […]
  • Hector 34 parkeerplaatsen rijker21 juli 2015 Hector 34 parkeerplaatsen rijker Het moet een nijpend parkeerprobleem op en om sportpark 't Doesgoor oplossen. De uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen is voltooid en daarmee is sv Hector maar liefst 34 […]
  • Koperen huwelijk Marco en Manon Storm        13 januari 2014 Koperen huwelijk Marco en Manon Storm Partytime in huize Storm deze week, het is vandaag 12,5 jaar geleden dat Marco en Manon in het huwelijk traden. Dit heugelijke feit wordt uitgebreid gevierd. Afgelopen weekend hebben de […]
  • Schaapskooi stond aan de Rijssenseweg3 februari 2015 Schaapskooi stond aan de Rijssenseweg Op de vraag van Jos Duurland waar in of om Goor ooit een Schaapskooi stond kwam bij de redactie al vlot een antwoord. Zowel Gerrit van de Haar als Edwin Slaghekke kwamen snel met een […]
  • Geen grote calamiteiten tijdens Goorse jaarwisseling1 januari 2015 Geen grote calamiteiten tijdens Goorse jaarwisseling Het was een relatief rustige jaarwisseling in het Goorse. Er waren geen grote calamiteiten. Wel moest de brandweer gisteren rond 21.00 uur uitrukken naar 't Gijmink waar een afvalbrand […]