Gevonden en vermist tijdens School- en Volksfeest

U vindt hier de bij ons gemelde gevonden en verloren zaken. Laat u ons weten als de spulletje terecht zijn? Dan halen wij het betreffende bericht van deze pagina, zo houden wij de lijst actueel. Klik op lees verder om de diverse oproepen te lezen.

– Donderdagavond is een zwarte leren portemonnee verloren met daarin een aantal belangrijke pasje. De vinder kan contact opnemen via de mail.

– In de penningentaxi van Doors Wide Open is zaterdagavond een telefoon achtergebleven. De eigenaar kan contact opnemen met 06-20539460. 

– Tineke is haar Biba-armband verloren. De vinder kan contact opnemen via de mail.

– Jeanet zoekt haar Gazelle-damesfiets. Ze had deze donderdag afgesloten geparkeerd in de fietsenstalling aan de Herman Heijermansstraat. Weet u waar de fiets is, neem dan contact op via de mail.

Ingrid is een klein bloemvormig zwart tasje verloren met daarin wat contanten en Schoolfeestpenningen. Heeft u het tasje gevonden, neem dan contact met haar op via 06-13 100 617.

– Monique is een zwart lederen armbandje verloren. In de armband staan de namen Marlin en Harm gegraveerd. De vonder kan Monique bereiken op 06-30515167.

– Wessel is vrijdag zijn armband verloren. De vinder kan contact opnemen via mail.

– Stijn is bij de botsauto`s zijn telefoon, een Samsung Galaxy S7, verloren. Heeft u de telefoon gevonden, neem dan contact op via 06-44434109.

– Laura is op zoek naar haar Iphone 5S. De telefoon is goudkleurig. Laura is te bereiken via moc.liamgnull@srepsoh.aruaL.

– In de Lindelaan is Wieke zondag tijdens de optocht haar gehoorbeschermers verloren. Haar initialen, WtZ, staan erop. Heeft u deze gevonden, reageer dan via de mail

– In de Grotestraat is zondagavond en bril met etui gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via de mail

– Zaterdag is een portemonnee gevonden met inhoud. De vinder is te bereiken via de mail.

– Bij Ophuis is een oranje Virgino jas maat 44 gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via de mail 

– Jelte is zijn zwarte portemonnee, met daarin zijn bankpas. ID-kaart en OV-chipkaart, verloren. De vinder wordt verzocht contact op te nemen via 06-51467989.

– Er is een zwarte armband gevonden, merk Fossil. Contact opnemen via mail.

– In de Tent is een Rode portemonnee, voorzien van een DIKA-opdruk, met daarin met diverse sleutels verloren. Contact graag via 06-40012186.

– Dennis is donderdag zijn Iphone 6 verloren. In het hoesje zat zijn pinpas. Contact opnemen kan via mail. 

– Op het Weversplein is een armband gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-13107796.

– Bij de ingang naar de Gossinksweide is een fiets blijven staan. De staat er al sinds de optocht.