Schoolfeestnieuws in het kort (17)

– Dag drie van het feest der feesten. Vandaag opnieuw een traditionele dag. De weersverwachtingen zijn redelijk gunstig, als is het te hopen voor de kinderen dat ze de Kinderoptocht droog kunnen afleggen. Deze begint om 13.00 uur.

Dweilorkest Zwabber maakt vandaag haar debuut op het School- en Volksfeest. Het keurkorps met enkele Goorse muzikanten zal door de Tent lopen na het spektakel van Apollo. De muzikale afsluiting van de avond is in handen van X-Static.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (13)24 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (13) - Wie tussen de Schoolfeestloodsen en de plek van de opstelling aan de Irisstraat woont kan deze ochtend rekenen op een stevige wekservice. De grote wagens trekken al voor 9.00 uur […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)14 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (3) - Een ware traditie. Het posten van foto's op bijzondere plekken op de wereld met de Schoolfeestvlag. Het heilige gele banier prijkt¬†ook op de Mont Ventoux. De historische berg in […]
  • Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent15 januari 2018 Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent De donderdagavond tijdens Schoolfeest 2018 wordt weer muzikaal ingevuld door de gelegenheidsformatie Fat Skool and the Wild Hens. De Goorse band Reflexxion speelt dit jaar voor het eerst […]
  • Ook derde avondetappe enerverend25 juni 2017 Ook derde avondetappe enerverend De derde dag van het Schoolfeest zit erop. X-Static weet inmiddels goed in te spelen op het gevoel van de zaterdagavond. De band zorgde voor een veelzijdige mix, die bovenal bij de jeugd […]
  • Kinderoptocht prooi voor De Puntdak24 juni 2017 Kinderoptocht prooi voor De Puntdak Het blijft een prachtig beeld. Drommen enthousiaste mensen in het centrum van Goor die de deelnemers van de Kinderoptocht aanmoedigen. Ook dit jaar was de Kinderoptocht weer een onverdeeld […]