Schoolfeestnieuws in het kort (17)

– Dag drie van het feest der feesten. Vandaag opnieuw een traditionele dag. De weersverwachtingen zijn redelijk gunstig, als is het te hopen voor de kinderen dat ze de Kinderoptocht droog kunnen afleggen. Deze begint om 13.00 uur.

Dweilorkest Zwabber maakt vandaag haar debuut op het School- en Volksfeest. Het keurkorps met enkele Goorse muzikanten zal door de Tent lopen na het spektakel van Apollo. De muzikale afsluiting van de avond is in handen van X-Static.

Gerelateerde berichten

  • Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent15 januari 2018 Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent De donderdagavond tijdens Schoolfeest 2018 wordt weer muzikaal ingevuld door de gelegenheidsformatie Fat Skool and the Wild Hens. De Goorse band Reflexxion speelt dit jaar voor het eerst […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 20166 mei 2016 Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 2016 Een speciaal voor het Schoolfeest geformeerde grotendeels Goorse band opent muzikaal het Feest der Feesten op de donderdagavond. Een 11-koppige formatie is al maanden aan het repeteren en […]
  • Bomvolle zaterdagavond met een Goors muzikaal randje28 juni 2015 Bomvolle zaterdagavond met een Goors muzikaal randje Het is elk jaar veruit de drukst bezochte avond en dat is deze editie niet anders. De zaterdagavond van het School-en Volksfeest was weer bomvol. Veel jongeren uit omliggende plaatsen […]
  • Kinderoptocht prooi voor De Puntdak24 juni 2017 Kinderoptocht prooi voor De Puntdak Het blijft een prachtig beeld. Drommen enthousiaste mensen in het centrum van Goor die de deelnemers van de Kinderoptocht aanmoedigen. Ook dit jaar was de Kinderoptocht weer een onverdeeld […]