Schoolfeest in de Hemel lonely at the top

Het nummer Schoolfeest in de Hemel blijft op eenzame hoogte in de Top-25 van het School- en Volksfeest. Het nummer van Paul Schabbink en Bert Eeftink eindigde net als de afgelopen jaren op de eerste stek bij de verkiezing van Hofstreek FM. Het Goors Victorie eindigde op de tweede plek. Als de Tente weer dampt van de Travelin’ Band maakte het podium compleet. Verder kwamen er ook veel nummers van The Partygangsters, de Robo’s en Allog en de Toon’n voorbij op de lokale zender, die voor dit weekend als te doen gebruikelijk is omgedoopt in Schoolfeestradio.

Gerelateerde berichten

  • Van oaver’n barg…22 juli 2017 Van oaver’n barg… "Wie bunt oaver'n barg e komm'n om hier een betje herrie te maken" oreerde één van de Markelose muzikanten gisteravond door de microfoon bij De Tapperij. Aldus geschiedde. Het was druk, in […]
  • Telefoon verloren Blauwververij (update)23 juli 2012 Telefoon verloren Blauwververij (update) Quinty is zondagmiddag rond 16.30 uur haar mobiele telefoon kwijt geraakt bij het speeltuintje aan De Blauwververij. Het betreft een grijze Samsung Galaxy Y. De mobiel is uitgeschakeld op […]
  • Herfstfair Wiene met valkenier8 november 2017 Herfstfair Wiene met valkenier Op de Openbare Basisschool Wiene hebben ze voor de tweede keer een Herfstfair georganiseerd. Verspreid door de school waren er diverse activiteiten en kraampjes. Het was er gezellig druk […]
  • De Bebsel op kliklijst CAN UPDATE27 januari 2011 De Bebsel op kliklijst CAN UPDATE Een bezoeker van zalencentrum de Bebsel heeft anoniem geklikt op de website van Clean Air Nederland (CAN). De site houdt een zwarte lijst bij van horecagelegenheden waar volgens anonieme […]
  • Motie Lidl nog niet ingediend31 mei 2017 Motie Lidl nog niet ingediend De Partij van de Arbeid-fractie wilde gisteravond tijdens de gemeenteraadsvergadering met een motie komen om het college te bewegen alsnog te bekijken hoe de verhuizing van de […]