Vernielingen bij Jumbo supermarkt

In de nacht van zaterdag op zondag zijn de reclameborden bij de Jumbo-supermarkt in de van Kollaan vernield. Op de eigen Facebok-pagina wordt gemeld dat er beelden zijn waaraop de daders te zien zijn. “Wij hopen dat iedereen in Goor een fantastisch School en Volksfeest heeft gehad. Helaas zijn er een aantal mensen geweest die zaterdagnacht onze reclame borden hebben vernield. Gelukkig hebben wij prima camera beelden van deze mensen en weten we de namen ook al. Uiteraard willen wij de daders de mogelijkheid geven om zichzelf te melden. Anders zullen wij morgen met de camerabeelden en de namen naar de politie gaan.” aldus de tekst op de pagina.

 

Gerelateerde berichten

  • Overlast bij skatebaan van Kollaan16 januari 2018 Overlast bij skatebaan van Kollaan Na diverse meldingen in het weekeinde is door de politie uiteindelijk op zondagavond een groep jongeren aangetroffen bij de Skatebaan achter de brandweerkazerne tussen de van Kollaan en de […]
  • Gemeentewerf half april tegen de vlakte16 februari 2019 Gemeentewerf half april tegen de vlakte De gemeentewerf aan de Patrijzenstraat is als alles volgens plan verloopt half april definitief verleden tijd. Vanaf komende maandag begint een sloopbedrijf met de voorbereidende […]
  • Nieuw milieuplein zorgt nu al voor discussie13 juli 2016 Nieuw milieuplein zorgt nu al voor discussie Het nieuwe milieuplein tegenover de Jumbo-supermarkt is nog maar net gereed voor gebruik en zorgt nu ook al voor de nodige discussie. De afvalcontainers zijn geplaatst nét na de bushalte […]
  • Bom vernielt huis op ‘t Gijmink19 december 2019 Bom vernielt huis op ‘t Gijmink Een ‘kwajongensstreek’ met ernstige gevolgen die nog groter hadden kunnen zijn. Zo omschrijft Vanessa Warris de vernielingen die werden aangericht nadat een vuurwerkbom tot ontploffing […]
  • winkeldiefstallen en poging tot inbraak15 maart 2018 winkeldiefstallen en poging tot inbraak Er zijn in afgelopen week weer dieven en inbrekers op pad geweest in het Goorse. De politie maakte bekend dat er aangifte is gedaan van een poging tot inbraak in een woning aan de […]