Autobedrijf Noordegraaf overgenomen door Baan Twente

Het Goorse autobedrijf Noordegraaf is overgenomen door Baan Twente. Dat bedrijf met onder meer vestigingen in Rijssen en Hengelo wil met de name de activiteiten met automerk Ford uitbouwen. Naast de Goorse vestiging aan de Deldensestraat zijn ook de autobedrijven van Noordegraaf in Hengelo, Oldenzaal en Rijssen overgenomen door Baan dat ook Auto Fischer in Enschede heeft ingelijfd. In april werd het dealerschap van Citro├źn door Noordegraaf al overgedaan aan autobedrijf Ruesink. De overname door Baan Twente heeft in Goor geen gevolgen voor het personeel.

Gerelateerde berichten

  • Wie reed tegen Pascal’s auto aan ?13 juni 2015 Wie reed tegen Pascal’s auto aan ? De zilvergrijze Ford Mondeo van Pascal Meijerink heeft schade opgelopen na een aanrijding. De dader is doorgereden en heeft niets achtergelaten. Meijerink wil graag weten of iemand wat […]
  • Autobedrijf Grafen verhuist naar Breukersweg16 mei 2017 Autobedrijf Grafen verhuist naar Breukersweg Autobedrijf Grafen vertrekt per 1 juni uit het bedrijfspand aan de Goorse Molenstraat en verhuist en neemt BCT aan de Breukersweg over. Grafen zat naast het inmiddels onbemande tankstation […]
  • Auto Ruesink in landelijke finale BOVAG16 juli 2019 Auto Ruesink in landelijke finale BOVAG Auto Ruesink zit in de finale van de verkiezing 'Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020' van de BOVAG. Het autobedrijf aan de Goorse Deldensestraat kwam de halve finale door […]
  • James Autoservice sluit deuren in Goor13 november 2014 James Autoservice sluit deuren in Goor James Autoservice stopt in Goor. Het autobedrijf zat jaren in een bedrijfspand aan de Laarstraat nadat autobedrijf Bolink daar vertrok. James Autoservice was een onderdeel van Auto Ruesink […]
  • Wiegerinck, al 130 jaar een begrip in Goor19 juli 2017 Wiegerinck, al 130 jaar een begrip in Goor De naam Wiegerinck is zo langzamerhand verankerd tot synoniem van familiebedrijf. Het bedrijf ging de afgelopen 130 jaar van vader Bart op zoon Bart op zoon Bart op zoon Bart. Inmiddels […]