Autobedrijf Noordegraaf overgenomen door Baan Twente

Het Goorse autobedrijf Noordegraaf is overgenomen door Baan Twente. Dat bedrijf met onder meer vestigingen in Rijssen en Hengelo wil met de name de activiteiten met automerk Ford uitbouwen. Naast de Goorse vestiging aan de Deldensestraat zijn ook de autobedrijven van Noordegraaf in Hengelo, Oldenzaal en Rijssen overgenomen door Baan dat ook Auto Fischer in Enschede heeft ingelijfd. In april werd het dealerschap van Citroën door Noordegraaf al overgedaan aan autobedrijf Ruesink. De overname door Baan Twente heeft in Goor geen gevolgen voor het personeel.

Gerelateerde berichten

  • De eerste waterstofauto in de regio staat in Goor…13 mei 2020 De eerste waterstofauto in de regio staat in Goor… Het is volgens Harry Klumpers van Klumpers Autoservice dé auto van de toekomst en daarom zet hij er vol op in. Inmiddels heeft hij de eerste auto's die rijden op waterstof in deze regio […]
  • Wie reed tegen Pascal’s auto aan ?13 juni 2015 Wie reed tegen Pascal’s auto aan ? De zilvergrijze Ford Mondeo van Pascal Meijerink heeft schade opgelopen na een aanrijding. De dader is doorgereden en heeft niets achtergelaten. Meijerink wil graag weten of iemand wat […]
  • Autobedrijf Grafen verhuist naar Breukersweg16 mei 2017 Autobedrijf Grafen verhuist naar Breukersweg Autobedrijf Grafen vertrekt per 1 juni uit het bedrijfspand aan de Goorse Molenstraat en verhuist en neemt BCT aan de Breukersweg over. Grafen zat naast het inmiddels onbemande tankstation […]
  • Auto Ruesink in landelijke finale BOVAG16 juli 2019 Auto Ruesink in landelijke finale BOVAG Auto Ruesink zit in de finale van de verkiezing 'Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020' van de BOVAG. Het autobedrijf aan de Goorse Deldensestraat kwam de halve finale door […]
  • James Autoservice sluit deuren in Goor13 november 2014 James Autoservice sluit deuren in Goor James Autoservice stopt in Goor. Het autobedrijf zat jaren in een bedrijfspand aan de Laarstraat nadat autobedrijf Bolink daar vertrok. James Autoservice was een onderdeel van Auto Ruesink […]