Meer dan 750 kaarten verkocht voor GFC-FC Twente

De voorbereidingen zijn in volle gang op sportpark Heeckeren voor de opening van de seizoensvoorbereiding in wedstrijdverband, komende zaterdag van FC Twente in Goor tegen GFC. Het veld wordt in samenwerking met de zogenoemde ‘groundsmen’ van de Enschedese eredivisionist klaargestoomd en daarnaast wordt ook het randgebeuren in gereed gebracht. Inmiddels staat de teller voor wat betreft het aantal verkocht toegangskaarten net boven de 750. Entreetickets zijn in de voorverkoop nog steeds te krijgen bij de Fanstore van FC Twente in De Grolsch Veste, café Buddy’s, café De Ster, café De Tapperij, Primera De Bandijk en The Readshop. Kaarten kosten in de voorverkoop 10 euro voor bezoekers vanaf 14 jaar. Jongere kinderen betalen 5 euro. Aan de kassa bij GFC zijn zaterdag ook nog tickets te koop. Die zijn dan wel 2 euro 50 duurder. De wedstrijd tussen GFC en FC Twente begint zaterdag om 17.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Kaartverkoop oefenwedstrijden FC Twente begonnen21 juli 2018 Kaartverkoop oefenwedstrijden FC Twente begonnen De kaartverkoop voor de twee oefenwedstrijden die FC Twente in Goor speelt op donderdag 2- en vrijdag 10 augustus, is begonnen. Tickets zijn in Goor verkrijgbaar bij Primera De Bandijk en […]
  • FC Twente speelt ook laatste oefenduel in Goor11 juli 2019 FC Twente speelt ook laatste oefenduel in Goor FC Twente komt na volgende week zaterdag nog een keer naar sportpark Heeckeren in Goor voor een oefenwedstrijd. Waar volgende week het Belgische OH Leuven de tegenstander is, is op zondag […]
  • FC Twente opent voorbereiding in Goor tegen GFC27 maart 2017 FC Twente opent voorbereiding in Goor tegen GFC FC Twente speelt de eerste wedstrijd in voorbereiding op het volgende seizoen op sportpark Heeckeren tegen GFC. Het oefenduel wordt gespeeld op zaterdag 1 juli en begint om 17.00 uur. De […]
  • Bas Nijhuis fluit GFC – FC Twente7 juni 2017 Bas Nijhuis fluit GFC – FC Twente De Enschedese topscheidsrechter Bas Nijhuis is op zaterdag 1 juli de scheidsrechter tijdens de voetbalwedstrijd GFC - FC Twente op sportpark Heeckeren. De flamboyante arbiter wordt gezien […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]