Goors Victorie in De Grolsch Veste

Het was de 40e verjaardag van Patty van Hal. De van oorsprong Thaise vrouw van de Goorse zakenman Gerard van Hal. Hij organiseerde, voor zijn vrouw, gisteren een avond met top-artiesten in stadion De Grolsch Veste. Naast André Hazes Junior, Antje Monteiro, Jake Reese en Liptease was er ook een grote Goorse inbreng. Zo speelde The Apollo Bigband en zong het Goorse Schlagerkoor, onder meer met presentatrice Kim Kötter. Niet alleen in de door van Hal gesponsorde Hatrans Lounge maar voor de gelegenheid ook op de tribune in het stadion waar ook het Goors Victorie klonk. Ook gaven Bert Eeftink en Paul Schabbink als Helligen Hendrik en Skoffel Getje acte de presence. Er waren meer dan 500 gasten waaronder ook een groot aantal Gorenaren. Het is het tweede grote feest van van Hal in een jaar tijd. Vorig jaar vierde hij zijn eigen verjaardag in zijn tweede woonplaats Bangkok. Ook toen met veel Goorse inbreng.

Het Goors Schlagerkoor in de Hatrans Lounge van De Grolsch Veste

 

Gerelateerde berichten