Goors Victorie in De Grolsch Veste

Het was de 40e verjaardag van Patty van Hal. De van oorsprong Thaise vrouw van de Goorse zakenman Gerard van Hal. Hij organiseerde, voor zijn vrouw, gisteren een avond met top-artiesten in stadion De Grolsch Veste. Naast André Hazes Junior, Antje Monteiro, Jake Reese en Liptease was er ook een grote Goorse inbreng. Zo speelde The Apollo Bigband en zong het Goorse Schlagerkoor, onder meer met presentatrice Kim Kötter. Niet alleen in de door van Hal gesponsorde Hatrans Lounge maar voor de gelegenheid ook op de tribune in het stadion waar ook het Goors Victorie klonk. Ook gaven Bert Eeftink en Paul Schabbink als Helligen Hendrik en Skoffel Getje acte de presence. Er waren meer dan 500 gasten waaronder ook een groot aantal Gorenaren. Het is het tweede grote feest van van Hal in een jaar tijd. Vorig jaar vierde hij zijn eigen verjaardag in zijn tweede woonplaats Bangkok. Ook toen met veel Goorse inbreng.

Het Goors Schlagerkoor in de Hatrans Lounge van De Grolsch Veste

 

Gerelateerde berichten

  • Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 202123 april 2020 Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 2021 De ‘Zotte Zomer Parade’ van Helligen Hendrik schuift een jaartje op. Oorspronkelijk zou Hendrik deze zomer zijn koperen jubileum vieren met een feestelijke toer langs een aantal […]
  • Helligen Hendrik met jubileumshow in openlucht-theaters16 februari 2020 Helligen Hendrik met jubileumshow in openlucht-theaters Het Goorse cabaratduo Bert Eeftink en Paul Schabbink gaan met een zogenoemde 'Zotte Zomer-parade' in de zomermaanden langs diverse openluchttheaters. Eeftink oogst al jaren veel succes […]
  • Ook Helligen Hendrik en compaan naar Thailand31 augustus 2016 Ook Helligen Hendrik en compaan naar Thailand De muzikanten van de Bigband Apollo krijgen in de Thaise hoofdstad Bangkok gezelschap van nog twee Goorse artiesten. Bert Eeftink en Paul Schabbink reizen ook af naar Thailand om daar […]
  • Extra voorstelling van Helligen Hendrik in De Reggehof23 november 2018 Extra voorstelling van Helligen Hendrik in De Reggehof Er komt een derde extra voorstelling van de nieuwe theatershow van Helligen Hendrik in De Reggehof. Die zal zijn op zondagmiddag 9 december, om 16:15 uur, in het Goorse theater. Er is […]
  • Stormloop op kaarten Goorse Revue27 oktober 2017 Stormloop op kaarten Goorse Revue Er is, evenals vorig jaar, weer een stormloop op toegangskaarten voor de Grote Goorse Revue in de achterzaal van De Ster. Vorige week is de kaartverkoop begonnen en inmiddels zijn al meer […]