Optochten opnieuw op Hofstreek TV

De kinderoptocht van afgelopen zaterdag en de allegorische optocht op de zondag tijdens het School en Volksfeest worden komende zondag opnieuw uitgezonden op Hofstreek TV. De herhalingen zijn met name voor de deelnemers en de mensen die langs de kant stonden en het nog niet in beeld hebben kunnen zien. De uitzending start komende zondag om 12.00 uur met de kinderoptocht. Een uur later wordt de grote optocht herhaald. Om 15.00 uur zal de Goorse Biertent Rellie in beeld voorbij komen. Om 16.00 uur wordt de prijsuitreiking herhaald. Daarna wordt alles vanaf 17.00 uur nogmaals uitgezonden en zijn er de hele week vanaf die tijd herhalingen. Volgende week zondag (10 juli) worden er beelden getoond van de Seniorentocht- en middag én het borreluurtje.

 

Gerelateerde berichten

  • Goorse optochten dit weekeinde op tv29 juni 2018 Goorse optochten dit weekeinde op tv De Goorse optochten van het afgelopen Schoolfeestweekeinde zijn vanaf zondag op verschillende tijdstippen te zien op de lokale tv-zender Hofstreek TV. Komende zondag is vanaf 12:00 uur de […]
  • Schoolfeestbestuur wil meer optochtbezoekers van buiten Goor26 maart 2016 Schoolfeestbestuur wil meer optochtbezoekers van buiten Goor Het bestuur van de stichting School en Volksfeest gaat nadrukkelijk de publiciteit zoeken buiten Goor en de overige kernen in de Hof van Twente om meer bezoekers naar de Goorse optochten […]
  • Toch nog optocht…27 juni 2021 Toch nog optocht… Goor gaat los. Toch nog een optocht. Foto’s zeggen meer dan woorden…
  • En zo werd het toch nog een enerverend weekend…29 juni 2020 En zo werd het toch nog een enerverend weekend… Geen Tente, geen kermis en en geen optochten. Maar toch maakte Goor er wel wat van in het afgelopen weekeinde. Het was mooi weer en druk op de terassen. Met name bij De Bebsel was het […]
  • Twentse Ros…3 juli 2018 Twentse Ros… Mijn bloedsuikerspiegel is weer op normale waarden aangekomen, de eerste twee kilootjes aan vocht zijn er weer af en de smaak van kroketburgers in mijn mond verdwijnt iedere dag een beetje […]