Optochten opnieuw op Hofstreek TV

De kinderoptocht van afgelopen zaterdag en de allegorische optocht op de zondag tijdens het School en Volksfeest worden komende zondag opnieuw uitgezonden op Hofstreek TV. De herhalingen zijn met name voor de deelnemers en de mensen die langs de kant stonden en het nog niet in beeld hebben kunnen zien. De uitzending start komende zondag om 12.00 uur met de kinderoptocht. Een uur later wordt de grote optocht herhaald. Om 15.00 uur zal de Goorse Biertent Rellie in beeld voorbij komen. Om 16.00 uur wordt de prijsuitreiking herhaald. Daarna wordt alles vanaf 17.00 uur nogmaals uitgezonden en zijn er de hele week vanaf die tijd herhalingen. Volgende week zondag (10 juli) worden er beelden getoond van de Seniorentocht- en middag én het borreluurtje.

 

Gerelateerde berichten

  • Goorse optochten dit weekeinde op tv29 juni 2018 Goorse optochten dit weekeinde op tv De Goorse optochten van het afgelopen Schoolfeestweekeinde zijn vanaf zondag op verschillende tijdstippen te zien op de lokale tv-zender Hofstreek TV. Komende zondag is vanaf 12:00 uur de […]
  • Schoolfeestbestuur wil meer optochtbezoekers van buiten Goor26 maart 2016 Schoolfeestbestuur wil meer optochtbezoekers van buiten Goor Het bestuur van de stichting School en Volksfeest gaat nadrukkelijk de publiciteit zoeken buiten Goor en de overige kernen in de Hof van Twente om meer bezoekers naar de Goorse optochten […]
  • Bijleveld reikt optochtprijzen uit11 juni 2018 Bijleveld reikt optochtprijzen uit Minister van Defensie Ank Bijleveld zal na de allegorische optocht van Schoolfeestzondag 24 juni de hoogste prijzen uitreiken. De Goorse hoefde niet lang na te denken toen haar dat […]
  • Twentse Ros…3 juli 2018 Twentse Ros… Mijn bloedsuikerspiegel is weer op normale waarden aangekomen, de eerste twee kilootjes aan vocht zijn er weer af en de smaak van kroketburgers in mijn mond verdwijnt iedere dag een beetje […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)18 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (9) * Paul Schabbink zal dit jaar de hoogste prijzen uitreiken na de Allegorische Optocht. De Goorse tekstschrijver en componist schreef al meer dan dertig Schoolfeestnummers en was […]