Goor in NOS-journaal over nieuwe Aso-wet

Goor was vanavond prominent in beeld in het NOS-journaal. Dit in een item over de nieuwe wet Aanpak Woonoverlast. Deze wet, die ook wel de ‘Aso-wet’ wordt genoemd stelt gemeentebesturen in staat om zelf direct maatregelen te nemen als mensen overlast verzorgen voor buurtbewoners. In Goor gaat het om 15 gevallen die op dit moment actueel zijn. Aan het woord kwam burgemeester Nauta in de wijk Gijmink alsmede Karin Weerkamp van café De Ster die uitlegt hoe ze met buurtbewoners omgaat ten tijde van het Schoolfeest. Het NOS-journaal is via deze LINK terug te kijken. Het item over begint na 7 minuten en 9 seconden.

Ellen Nauta in het NOS-journaal

Gerelateerde berichten

  • Goorse Max in het NOS Jeugdjournaal28 april 2018 Goorse Max in het NOS Jeugdjournaal Goor was vandaag prominent in beeld op het NOS Jeugdjournaal. Max Lammertink, leerling van de Prins Constantijnschool, schreef een brief naar het Jeugdjournaal omda hij niet mag voetballen […]
  • Schoolfeestvlag in NOS-journaal5 april 2019 Schoolfeestvlag in NOS-journaal De oplettende Goorse tv-kijker keek vanmiddag raar op toen ineens een Schoolfeestvlag in beeld kwam in het NOS-journaal. In een item over de toename van het aantal bouwbedrijven in […]
  • Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit13 april 2020 Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit De kosten ven het laatste deel van de Goorse wijk 't Gijmink zijn 3 miljoen hoger uitgevallen dan aanvankelijk begroot. De totale projectkosten bedroegen € 45,5 miljoen. Er is besloten om […]
  • Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht…5 mei 2020 Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht… Burgemeester Nauta hield gisteravond op de lokale radio en televisie een toespraak waarin ze stil stond bij de doden die vielen tijdens de Tweede Wereld-oorlog en in andere oorlogen. De […]
  • Gijmink, Regge en Heeckeren in Hof-jaarverslag19 juli 2015 Gijmink, Regge en Heeckeren in Hof-jaarverslag Burgemeester Ellen Nauta heeft in het jaarverslag over de Hof van Twente in 2014, prominent aandacht voor de afronding van de fasen zeven en acht van het nieuwe Gijmink, de feestelijke […]