Goor in NOS-journaal over nieuwe Aso-wet

Goor was vanavond prominent in beeld in het NOS-journaal. Dit in een item over de nieuwe wet Aanpak Woonoverlast. Deze wet, die ook wel de ‘Aso-wet’ wordt genoemd stelt gemeentebesturen in staat om zelf direct maatregelen te nemen als mensen overlast verzorgen voor buurtbewoners. In Goor gaat het om 15 gevallen die op dit moment actueel zijn. Aan het woord kwam burgemeester Nauta in de wijk Gijmink alsmede Karin Weerkamp van café De Ster die uitlegt hoe ze met buurtbewoners omgaat ten tijde van het Schoolfeest. Het NOS-journaal is via deze LINK terug te kijken. Het item over begint na 7 minuten en 9 seconden.

Ellen Nauta in het NOS-journaal

Gerelateerde berichten

  • Goorse Max in het NOS Jeugdjournaal28 april 2018 Goorse Max in het NOS Jeugdjournaal Goor was vandaag prominent in beeld op het NOS Jeugdjournaal. Max Lammertink, leerling van de Prins Constantijnschool, schreef een brief naar het Jeugdjournaal omda hij niet mag voetballen […]
  • Schoolfeestvlag in NOS-journaal5 april 2019 Schoolfeestvlag in NOS-journaal De oplettende Goorse tv-kijker keek vanmiddag raar op toen ineens een Schoolfeestvlag in beeld kwam in het NOS-journaal. In een item over de toename van het aantal bouwbedrijven in […]
  • Gijmink, Regge en Heeckeren in Hof-jaarverslag19 juli 2015 Gijmink, Regge en Heeckeren in Hof-jaarverslag Burgemeester Ellen Nauta heeft in het jaarverslag over de Hof van Twente in 2014, prominent aandacht voor de afronding van de fasen zeven en acht van het nieuwe Gijmink, de feestelijke […]
  • Diverse prominenten in Goors Sinterklaasjournaal5 november 2014 Diverse prominenten in Goors Sinterklaasjournaal Langzaam sijpelt er meer informatie door over de inhoud en acteurs in het nieuwe Sinterklaasjournaal van Goorsnieuws.nl. Zo spotten oplettende voorbijgangers de cameraploeg bij […]
  • Vierde Sinterklaasjournaal online !5 december 2014 Vierde Sinterklaasjournaal online ! Het is vandaag dé dag voor de Goorse kinderen. Sinterklaasfeest op school en pakjesavond thuis. Natuurlijk hoort daar ook het Goorse Sinterklaasjournaal bij. In deze vierde en laatste […]