Goor in NOS-journaal over nieuwe Aso-wet

Goor was vanavond prominent in beeld in het NOS-journaal. Dit in een item over de nieuwe wet Aanpak Woonoverlast. Deze wet, die ook wel de ‘Aso-wet’ wordt genoemd stelt gemeentebesturen in staat om zelf direct maatregelen te nemen als mensen overlast verzorgen voor buurtbewoners. In Goor gaat het om 15 gevallen die op dit moment actueel zijn. Aan het woord kwam burgemeester Nauta in de wijk Gijmink alsmede Karin Weerkamp van cafĂ© De Ster die uitlegt hoe ze met buurtbewoners omgaat ten tijde van het Schoolfeest. Het NOS-journaal is via deze LINK terug te kijken. Het item over begint na 7 minuten en 9 seconden.

Ellen Nauta in het NOS-journaal

Gerelateerde berichten

  • Cyberaanval centraal in programma ‘De Stand van Nederland’22 januari 2021 Cyberaanval centraal in programma ‘De Stand van Nederland’ Genoeg landelijke aandacht voor het Twentse Haagje de laatste tijd op televisie. Naast de reportage van Hart van Nederland over de woonwagenkwestie kreeg ook de cyberaanval op de gemeente […]
  • Schoolfeestvlag in NOS-journaal5 april 2019 Schoolfeestvlag in NOS-journaal De oplettende Goorse tv-kijker keek vanmiddag raar op toen ineens een Schoolfeestvlag in beeld kwam in het NOS-journaal. In een item over de toename van het aantal bouwbedrijven in […]
  • Goorse Max in het NOS Jeugdjournaal28 april 2018 Goorse Max in het NOS Jeugdjournaal Goor was vandaag prominent in beeld op het NOS Jeugdjournaal. Max Lammertink, leerling van de Prins Constantijnschool, schreef een brief naar het Jeugdjournaal omda hij niet mag voetballen […]
  • Gijmink, Regge en Heeckeren in Hof-jaarverslag19 juli 2015 Gijmink, Regge en Heeckeren in Hof-jaarverslag Burgemeester Ellen Nauta heeft in het jaarverslag over de Hof van Twente in 2014, prominent aandacht voor de afronding van de fasen zeven en acht van het nieuwe Gijmink, de feestelijke […]
  • Goorse Sabine in ‘Voor Hetzelfde geld’ op RTL15 juni 2022 Goorse Sabine in ‘Voor Hetzelfde geld’ op RTL De Goorse Sabine Roelofsen was gisteravond te zien in het RTL-programma 'Voor hetzelfde geld'. Ze woont met haar geliefde Mark Zwarter en twee jonge zonen in Haarlem en was op zoek naar […]