Gefelciteerd

Het was super gezellig afgelopen Zaterdag !!!

Gerelateerde berichten

  • Permanente controle Diepenheimseweg18 april 2009 Permanente controle Diepenheimseweg De tijd van politieagenten in auto's op jacht naar hardrijders op de Diepenheimseweg lijkt voorbij. De hermandad heeft een handig apparaatje geinstalleerd dat er voor zorgt dat er […]
  • sinterklaashuis12 december 2012 Druk in Goors Sinterklaashuis Bemoedigende woorden van Sinterklaas in zijn eigen Goorse huis aan het adres van een jongen die een fraaie tekening kwam overhandigen. Het was erg druk vanmiddag in het Sinterklaashuis […]
  • Judoka vd. Donk wint goud in Berlijn9 mei 2012 Judoka vd. Donk wint goud in Berlijn Veerle van der Donk heeft tijdens de Multi Nations Judokampioenschappen van de IBF-Duitsland in Berlijn goud gewonnen. De Goorse judoka van judovereniging 't Höfke Neede/Diepenheim was de […]
  • poes almelreef19 februari 2013 Tactische kat ontloopt de brandweer (Update) Maandagmiddag rond 17:45 uur rukte de brandweer, na een melding van de dierenambulance dat er een jong katje in de boom zat, uit naar het Almelreef. Daar aangekomen poogde de brandweer de […]
  • Afgelaste wedstrijden GFC en Hector opnieuw vastgesteld21 maart 2022 Afgelaste wedstrijden GFC en Hector opnieuw vastgesteld De wedstrijd GFC-SV Rijssen die afgelopen zaterdag werd afgelast vanwege coronagevallen bij GFC, wordt ingehaald op dinsdag 2 april. Het duel op sportpark Heeckeren begint dan om 20:00 […]