Informatieavonden voor potentiële medewerkers Goors muziektheater

De organisatie van het grote Goorse Muziektheater ‘Stem van de Regge’ (28 en 29 september, Schoolfeestplein) is nog op zoek naar figuranten en mensen die willen helpen om theaterkleding- en attributen te helpen maken. Ook decorbouwers zijn nog nodig. Voor deze potentiële medewerkers zijn er twee informatie-avonden gepland. Die zijn Overmorgen, woensdagavond 5 juli én komende zaterdagochtend, 8 juli. Woensdagavond is er om 19.00 uur een informatiebijeenkomst voor mensen die affiniteit hebben met het maken en ontwerpen van (theater-)kleding en de daarbij behorende theaterattributen, Ook mensen die het decor willen helpen bouwen, zijn dan welkom in het theateratelier aan de Patrijzenstraat (voormalige gemeentewerf). Komende zaterdag is er vanaf 11.00 uur een bijeenkomst voor Gorenaren die als figurant een rol wil spelen in de theaterproductie. Meer informatie ook op de SITE van de stichting Stadsregge.

 

 

Gerelateerde berichten

  • Oudste basisschooljeugd gratis naar Reggetheater7 september 2017 Oudste basisschooljeugd gratis naar Reggetheater Goorse kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen kunnen gratis naar het Muziektheater “De Stem van de Regge” op 29- en 30 september op het Schoolfeestplein. Deze week wordt op de […]
  • Rattenplaag door vervuilde Regge26 september 2016 Rattenplaag door vervuilde Regge Het is een vooruitstrevend plan dat volgens het leeuwedeel van Goor, zo wees een poll op deze site uit, wordt gesteund. Toch is niet iedereen blij met het blootleggen van De Regge. […]
  • Goors Victorie als noodklok voorafgaand aan de Schoolfeestrevue24 juni 2020 Goors Victorie als noodklok voorafgaand aan de Schoolfeestrevue Het carillon aan de muur van De Reggehof zal morgenavond vanaf 20:00 uur een uur lang het Goors Victorie laten horen. Het Goorse verenigings- evenementencentrum wil hiermee de noodklok […]
  • Stem van de Regge op Hofstreek TV28 maart 2020 Stem van de Regge op Hofstreek TV De in 2017 opgevoerde buitenmusical ‘De Stem van de Regge’ is morgen (zondag) in zijn geheel te zien op Hofstreek TV. In navolging van Troost-tv op de landelijke zenders en de […]
  • Geen permanente vergunning Reggehof voor evenementen16 december 2019 Geen permanente vergunning Reggehof voor evenementen De Reggehof krijgt geen permanente vergunning voor het organiseren van evenementen op het Schoolfeestplein. Dat antwoordt het College van B&W op vragen van D66. Die vroeg of het […]