Informatieavonden voor potentiële medewerkers Goors muziektheater

De organisatie van het grote Goorse Muziektheater ‘Stem van de Regge’ (28 en 29 september, Schoolfeestplein) is nog op zoek naar figuranten en mensen die willen helpen om theaterkleding- en attributen te helpen maken. Ook decorbouwers zijn nog nodig. Voor deze potentiële medewerkers zijn er twee informatie-avonden gepland. Die zijn Overmorgen, woensdagavond 5 juli én komende zaterdagochtend, 8 juli. Woensdagavond is er om 19.00 uur een informatiebijeenkomst voor mensen die affiniteit hebben met het maken en ontwerpen van (theater-)kleding en de daarbij behorende theaterattributen, Ook mensen die het decor willen helpen bouwen, zijn dan welkom in het theateratelier aan de Patrijzenstraat (voormalige gemeentewerf). Komende zaterdag is er vanaf 11.00 uur een bijeenkomst voor Gorenaren die als figurant een rol wil spelen in de theaterproductie. Meer informatie ook op de SITE van de stichting Stadsregge.

 

 

Gerelateerde berichten

  • Oudste basisschooljeugd gratis naar Reggetheater7 september 2017 Oudste basisschooljeugd gratis naar Reggetheater Goorse kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen kunnen gratis naar het Muziektheater “De Stem van de Regge” op 29- en 30 september op het Schoolfeestplein. Deze week wordt op de […]
  • Stem van de Regge op Hofstreek TV28 maart 2020 Stem van de Regge op Hofstreek TV De in 2017 opgevoerde buitenmusical ‘De Stem van de Regge’ is morgen (zondag) in zijn geheel te zien op Hofstreek TV. In navolging van Troost-tv op de landelijke zenders en de […]
  • Rattenplaag door vervuilde Regge26 september 2016 Rattenplaag door vervuilde Regge Het is een vooruitstrevend plan dat volgens het leeuwedeel van Goor, zo wees een poll op deze site uit, wordt gesteund. Toch is niet iedereen blij met het blootleggen van De Regge. […]
  • Blauwe golfjes op route Stadsregge24 mei 2017 Blauwe golfjes op route Stadsregge Het zijn subtiele blauwe golfmarkeringen op de route van de Waterstraat tot aan de Bunschotenstraat in Goor en aangebracht door leerlingen van de Waerdenborch (foto). De kleine blauwe […]
  • Stichting Stadsregge zoekt historische beelden21 november 2016 Stichting Stadsregge zoekt historische beelden De Stichting Stads-Regge Goor is op zoek naar verschillende foto's, tekeningen en schilderijen die de historie van Goor uitbeelden. Dit ter voorbereiding op het plaatsen van verhaalborden […]