Weg naar Hengelo eind juli gedeeltelijk afgesloten

De provinciale weg N346 tussen Goor en Hengelo wordt van maandag 24 juli tot en met zaterdag 29 juli voor een deel volledig afgesloten voor werkzaamheden aan het wegdek. Dat is bekend gemaakt door de Provincie Overijssel. Het gaat om het weggedeelte tussen de stoplichten bij Carelshaven en de afritten naar de A35 nét voor Hengelo die overigens wel open blijven. Het verkeer wordt dan omgeleid via de N347 tussen Goor en Enter en de rijksweg A1.  Volgende week dinsdag, 11 juli, is er een informatie-avond over de werkzaamheden en de afsluiting bij café-restaurant ’t Hoogspel tussen Delden en Borne.

Gerelateerde berichten

  • Weg van Goor naar Lochem weer open5 augustus 2017 Weg van Goor naar Lochem weer open De rijksweg N346 tussen Goor en Lochem is vanaf vandaag weer toegankelijk voor verkeer. De weg was sinds 17 juli gesloten vanwege werkzaamheden aan het asfalt, de berm en de riolering.  […]
  • Weg tussen Goor en Lochem bijna drie weken afgesloten27 juni 2017 Weg tussen Goor en Lochem bijna drie weken afgesloten Reizigers die per auto of de fiets van Goor richting Lochem of vice versa willen moeten van 17 juli tot en met 4 augustus een andere weg nemen dan de N346. De provincie Overijssel heeft […]
  • Ook N346 vanaf kruising tot Hengelerbrug nu afgesloten14 juni 2019 Ook N346 vanaf kruising tot Hengelerbrug nu afgesloten Sinds deze week is – naast de Hengelerbrug bij Goor – ook de toegangsweg naar de brug afgesloten voor werkzaamheden. Het betreft de N346 vanaf de kruising (nabij Firezone) tot aan de […]
  • Overlast op de N34710 mei 2017 Overlast op de N347 Overlast voor de Goorse automobilisten de komende weken. De hoofdrijbaan van de provinciale weg N347 Goor – Rijssen krijgt bij de kruising met de A1 een nieuwe asfaltlaag en nieuwe […]
  • Treinverkeer naar Hengelo enkele uren verstoord24 december 2015 Treinverkeer naar Hengelo enkele uren verstoord Reizigers die vanochtend vanuit Goor naar Hengelo wilden per trein zullen stranden kampten met vertraging. Een aanrijding met een persoon heeft het treinverkeer tussen Delden en Hengelo […]