Hector en GFC met 5 andere Hofteams in 4e klasse

Het was de wens van de Goorse clubs en die werd in dit geval keurig verhoord. Een nieuwe competitie met daarin zoveel mogelijk Hofteams en andere clubs uit de buurt. Naast Markelo en Rood Zwart, dat overigens als enige club uit de Hof liever naar een andere klasse wilde, is ook het gedegradeerde WVV ’34 uit Hengevelde en de gepromoveerde eerste teams van Diepenheim en Bentelo waarmee het aantal teams uit de Hof op 7 komt. De overige 6 ploegen zijn: sv Enter, Buurse, TVO, UDI, Aramea en Emos. Twenthe blijft in de derde klasse B en komt veelal dezelfde teams tegen als vorig jaar. De Goorse Tricolores willen liever in een meer Twents georiënteerde derde klasse maar moeten daar dus in ieder geval nog één seizoen op wachten. Twenthe treft dit jaar Albatross, Wijhe ’92, Warnsveldse Boys, Turkse Kracht, Colmschate, Eerbeekse Boys, Helios, Heeten, Ruurlo, Witkampers, KCVO, SP Lochem en sv Zwolle.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe moet hopen op misstap Zwolle26 mei 2018 Twenthe moet hopen op misstap Zwolle Voor vv Twenthe is de opdracht morgen simpel: Zelf winnen van KCVO en dan maar hopen op puntenverlies van sv Zwolle dat thuis speelt tegen Heeten. Gebeurt dat, dan is de nacompetitie voor […]
  • Twenthe en Hector op puntenjacht2 december 2017 Twenthe en Hector op puntenjacht Met nog drie wedstrijden te gaan tot aan de winterpauze zit GFC er wel warmpjes bij als gekeken wordt naar de ranglijst in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat […]
  • Goorse clubs door sneeuwval niet in actie9 december 2017 Goorse clubs door sneeuwval niet in actie De Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B komen morgen niet in actie in competitieverband. De winterse omstandigheden en de slechte staat van de velden heeft ervoor gezorgd dat de […]
  • Goorse derby’s in november en maart22 juli 2017 Goorse derby’s in november en maart De competitiederby's tussen Hector en GFC worden deze voetbaljaargang afgewerkt op 5 november en 11 maart. Dat heeft de voetbalbond KNVB vandaag bekend gemaakt. Op zondag 5 november is de […]