Spanninga wil na nationale titel ook internationaal oogsten

Hij kondigde zijn come-back al aan. En hij voegde afgelopen week de daad bij het woord. Kevin Spanning is weer de beste BMX’er van het land in zijn discipline. De Gorenaar is na drie jaren blessureleed weer terug aan de top. Nu richt hij zich op het EK in Bordeaux deze week en zal hij zich in Amerika later deze maand ook nog voegen met de mondiale top. Bekijk hier de indrukwekkende race van¬†Spanninga, die van start tot finish alleen aan kop ging in de finale om de nationale titel.

Gerelateerde berichten

  • Spanninga grijpt naast medaille op EK20 juli 2017 Spanninga grijpt naast medaille op EK Hij ging voor een medaille √©n voor niets minder. Toch veroverde Kevin Spanninga uiteindelijk geen medaille op het EK BMX. In Bordeaux begon de Europese titelstrijd nog zeer voortvarend. […]
  • Spanninga na blessureleed op weg naar WK19 mei 2017 Spanninga na blessureleed op weg naar WK Na drie jaren blessureleed is hij terug aan het front. BMX'er Kevin Spanninga. De 21-jarige fietscrossers uit Goor heeft als doel dit jaar om te etaleren bij het WK in Amerika. "Dat is […]
  • Brons voor Spanninga op WK BMX !29 juli 2017 Brons voor Spanninga op WK BMX ! Kevin Spanninga is derde geworden op het wereldkampioenschap BMX in het Amerikaanse Rock Hill. De Goorse fietscrosser verraste in de categorie van BMX-ers tussen de 17 en 24 jaar vriend en […]
  • Klaassen in finale EK na penaltythriller21 januari 2016 Klaassen in finale EK na penaltythriller Lieke Klaassen staat morgenavond in de finale van het EK waterpolo in het Servische Belgrado. De Goorse won vanmiddag met het Nederlands vrouwenteam na strafworpen van Spanje. Na vier […]
  • Hof van Twente Triatlon plaatsingsevenement voor EK Sprint5 januari 2018 Hof van Twente Triatlon plaatsingsevenement voor EK Sprint De komende editie van de Hof van Twente Triatlon is aangewezen als plaatsingsevenement voor het Europees Kampioenschap Sprint (1/8e triatlon). Dat wordt op 11 augustus gehouden in het […]