Spanninga wil na nationale titel ook internationaal oogsten

Hij kondigde zijn come-back al aan. En hij voegde afgelopen week de daad bij het woord. Kevin Spanning is weer de beste BMX’er van het land in zijn discipline. De Gorenaar is na drie jaren blessureleed weer terug aan de top. Nu richt hij zich op het EK in Bordeaux deze week en zal hij zich in Amerika later deze maand ook nog voegen met de mondiale top. Bekijk hier de indrukwekkende race van Spanninga, die van start tot finish alleen aan kop ging in de finale om de nationale titel.

Gerelateerde berichten

  • Spanninga grijpt naast medaille op EK20 juli 2017 Spanninga grijpt naast medaille op EK Hij ging voor een medaille én voor niets minder. Toch veroverde Kevin Spanninga uiteindelijk geen medaille op het EK BMX. In Bordeaux begon de Europese titelstrijd nog zeer voortvarend. […]
  • Spanninga na blessureleed op weg naar WK19 mei 2017 Spanninga na blessureleed op weg naar WK Na drie jaren blessureleed is hij terug aan het front. BMX'er Kevin Spanninga. De 21-jarige fietscrossers uit Goor heeft als doel dit jaar om te etaleren bij het WK in Amerika. "Dat is […]
  • KEVIN SPANNINGA WERELDKAMPIOEN BMX !7 juni 2018 KEVIN SPANNINGA WERELDKAMPIOEN BMX ! Een fantastische prestatie van Gorenaar Kevin Spanninga. Hij werd vandaag in Baku wereldkampioen BMX in de klasse 17 tot 24 jaar. De fietscrosser van DVO Haaksbergen was in de hoofdstad […]
  • Spanninga vindt onderdak bij internationaal BMX-team12 november 2018 Spanninga vindt onderdak bij internationaal BMX-team De Goorse fietscrosser Kevin Spanninga heeft een nieuwe ploeg gevonden. De regerend Wereld- en Europees kampioen in de categorie van rijders tot 24 jaar heeft een tweejarig contract […]
  • Kevin Spanninga Europees kampioen BMX14 juli 2018 Kevin Spanninga Europees kampioen BMX BMX'er Kevin Spanninga heeft zich vanmiddag gekroond tot Europees kampioen. In het Franse Sarrians was de Goorse fietscrosser oppermachtig in de categorie 17 tot 24 jaar. In een […]