Brummelaar nieuwe leider in Goorse Tourpoule

Sven Brummelaar is de nieuwe leider in het algemeen klassement van de Goorse Tourpoule. Hij heeft het gele tricot overgenomen van Gerben Kappert die is gekelderd naar de 25e plaats na de etappe die vandaag door Aru werd gewonnen. Raymond Wolbers en Jacco Derking zijn de nummers twee en drie in de algemene rangschikking na vijf etappes. Het witte leiderstricot hang ook aan een andere woning. Joep Nijenhuis heeft in het jongerenklassement de koppositie overgedaan aan Stijn Kosters. Het voorlopige sprintklassement wordt aangevoerd door Tijmen Schabbink. In het bergklassement leidt Ruud Kranenberg die ook de etappezege pakte vandaag. In het ploegenklassement geen nieuwe leiders. O.G.T. blijft daarin aan kop.

Sven Brummelaar

Gerelateerde berichten

  • Goorse Tukkers naar de Tour…1 juli 2017 Goorse Tukkers naar de Tour… Waar de meeste Goorse wielerliefhebbers vanochtend nog hoofdbrekens hadden om de Goorse Tourpoule in te vullen en zich vanmiddag te melden bij Tourcaf√© De Ster, waren er vijf in stijl […]
  • Goorse Tourpoule blijft groeien4 juli 2015 Goorse Tourpoule blijft groeien De Goorse Tourpoule kan zich ook dit jaar verheugen op een groter aantal deelnemers dan in vorige edities. Bijna 300 wielerliefhebbers hebben het formulier ingevuld en dat is 10% meer dan […]
  • Uitreiking Tourpoule in beeld19 juli 2021 Uitreiking Tourpoule in beeld Een hoop gezelligheid bij een drukbezochte prijsuitreiking van de Goorse Tourpoule gisteren. Tim Bruseker (foto) werd uiteindelijk gekroond tot grote winnaar naast het huldigen van vele […]
  • Tim Bruseker wint Goorse Tourpoule18 juli 2021 Tim Bruseker wint Goorse Tourpoule Tim Bruseker is de winnaar geworden van de Goorse Tourpoule editie 2021. De huisarts stond voor de afsluitende etappe al aan de leiding van het algemeen klassement en gaf zijn koppositie […]
  • Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair26 juni 2021 Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair De Tour de France blijft ondanks de concurrentie van het School- en Volksfeest en het EK voetbal in trek bij de Goorse bevolking. Zowel bij de Oudste Goorsche Tourtoto als bij de Goorse […]