Goors kwartet bijna bij finishplaats Carbage Run

Ze zijn inmiddels een vertrouwde equipe in de Carbage Run. De mannen Sjoerd de Wit, Niels de Lat, Ruben Smit en Mart Dikkers leggen vol enthousiasme duizenden kilometers af door Europa in een zelf gepimpte auto. Inmiddels hebben ze Litouwen bereikt. En dat ging niet zonder slag of stoot. Maandag hadden ze panne, maar inmiddels weten ze toch in de buurt te komen van de finish. Deze ligt morgen in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen. Daarna knoopt het kwartet er ook nog een vakantie aan vast. Volg het team via hun Facebookpagina. Naast deze mannen doen er nog meer deelnemers uit Goor mee aan de vijfdaagse rally.

Gerelateerde berichten

  • Grote hulpmiddelenleverancier opent in Goor26 april 2021 Grote hulpmiddelenleverancier opent in Goor Kersten Hulpmiddelen heeft vanaf vandaag een vestiging aan de Nijverheidsweg in Goor. De groeiende onderneming die gaat huizen in het voormalige bedrijfspand van Perfon, is vanaf 2013 […]
  • Twenthe en GFC delen de punten in laatste derby3 mei 2015 Twenthe en GFC delen de punten in laatste derby Twenthe en GFC houden allebei een punt over aan de laatste Goorse derby van het seizoen. Op sportpark 't Piepwillem werd het 2-2 na een enerverende doch sportieve wedstrijd, waar vv […]
  • Jubileumtentoonstelling Goors museum vanaf vandaag geopend19 september 2017 Jubileumtentoonstelling Goors museum vanaf vandaag geopend Een mijlpaal voor het Goors Historisch Museum. Deze bestaat deze weken tien jaar. Ter gelegenheid hiervan is afgelopen vrijdag (15 september) de tentoonstelling ‘10 jaar geregistreerd […]
  • Sleutelbos gevonden in Rozenstraat14 september 2018 Sleutelbos gevonden in Rozenstraat Bij de ingang van Salut aan de Rozenstraat is een sleutelbos gevonden.  Aan de sleutelbos hangt een autosleutel en een aantal andere sleutels. De eigenaar kan de sleutels op werkdagen […]
  • Van Roosmalen verhaalt over Goor in column NRC30 september 2019 Van Roosmalen verhaalt over Goor in column NRC De bekende columnist Marcel van Roosmalen heeft vandaag in zijn column in het NRC verhaalt over Goor. Hij was daar afgelopen zaterdag als onderdeel van de voorstelling ‘Wat is Goor’ […]