Nogmaals dank aan de Schoolfeestvrijwilligers…

Ze zijn al op meerdere manieren bedankt maar ook via de digitale snelweg wil het bestuur van de stichting School en Volksfeest een veer op de hoed steken van de vele vrijwilligers. “Ook dit jaar waren er weer vele honderden mensen Gorenaren en oud-Gorenaren, die als vrijwilliger mee hebben gewerkt aan het welslagen van het afgelopen School- en Volksfeest. Mede dankzij hun inzet is het weer een Schoolfeest geworden, waar we met veel genoegen op kunnen terug kijken. Het Schoolfeestbestuur wil iedereen, die op welke wijze dan ook een bijdrage aan het Schoolfeest heeft geleverd, heel hartelijk bedanken voor zijn of haar inzet!” aldus de bestuurders in een perscommunique.

Gerelateerde berichten

  • Plannen voor bouw nieuwe Schoolfeestloods23 november 2016 Plannen voor bouw nieuwe Schoolfeestloods Er zijn plannen voor de bouw van een nieuwe Schoolfeestloods aan de Nijverheidsweg. Die loods moet op de plek komen van de ijzeren loods naast de permanente Schoolfeestloods en de […]
  • Schoolfeestbestuur bedankt vrijwilligers1 juli 2018 Schoolfeestbestuur bedankt vrijwilligers Meer dan 1.000 mensen uit Goor en soms ook van ver daarbuiten waren vorige week actief als vrijwilliger tijdens het Goorse School en Volksfeest. Het Schoolfeestbestuur, die al eerder […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (11)26 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (11) Een grote en terechte pluim voor de vrijwilligers die het allemaal weer voor elkaar hebben gekregen ondanks de hitte. De Tente is klaar voor gebruik en daarom een terecht applaus voor […]
  • Etterieje 2.0…18 juni 2019 Etterieje 2.0… Nog anderhalve week en dan geht’s s los. Een paar nachtjes slapen en we kunnen weer vier dagen zoep’n en op de proeme kroep’n. We hebben het Schoolfeestboekje in de bus gehad en deze week […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (8)21 juni 2016 Schoolfeestnieuws in het kort (8) - Carl Wittrock is dit jaar uitverkoren om de prijzen uit te reiken na afloop van de allegorische optocht komende zondag. De Goorse Maestro werd twee jaar geleden nog geridderd in de […]