Goors kwartet bereikt finish Carbage Run

Een biertje aan de meet in Oost-Europa voelde voor de Goorse Carbage Run-equipe als gladiolen in Nijmegen. De heren Niels de Lat, Sjoerd de Wit, Ruben Smit en Mart Dikkers hebben de vijfdaagse etappe in een zelf gepimpte wagen in successie afgelegd. Toch had de groep een aantal keren panne, zoals een gebroken V-snaar. Het kwartet baarde opzien met hun creatieve wagen, waarbij ze ook relaxed konden aanschuiven bij hun picknick-tafel. Voor een uitgebreid verslag van hun expeditie, check hun Facebookpagina.

Gerelateerde berichten

  • Op de brommer door Europa…26 augustus 2019 Op de brommer door Europa… Met fel oranje pakken is de Goorse delegatie in de Carbagerun voor brommers deze week weer een heuse attractie. Die is vandaag gestart in Groningen en zal aan het einde van de week […]
  • Goors kwartet naar Bosnië in Carbage Run4 juli 2016 Goors kwartet naar Bosnië in Carbage Run Het Goorse viertal Youri Haverkate, Marc Vehof, Niek Scholte in 't Hof en Marnix Groothuis zijn vandaag gestart in de zomereditie van de Carbage Run. Dat is een vijfdaagse trip waarin […]
  • Goorse teams in zomereditie Carbage Run (Update)2 juli 2018 Goorse teams in zomereditie Carbage Run (Update) Aan de 10e zomereditie van de Carbage Run doen ook een aantal Goorse teams mee. De zeven Goorse wagens zijn vanochtend vanuit Emmen vertrokken voor een avontuurlijke tocht van in totaal […]
  • Warme eerste dag Vierdaagse voor Goorse deelnemers19 juli 2016 Warme eerste dag Vierdaagse voor Goorse deelnemers De Goorse deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse zijn, voor zover bekend, de eerste dag zonder kleerscheuren doorgekomen. Een van de meest ervaren lopers, Wim Haverkate aan, dat het […]
  • In navolging van Maarten Luther…31 oktober 2017 In navolging van Maarten Luther… Vandaag precies 500 jaar geleden op 31 oktober van het jaar 1517 spijkerde Maarten Luther 95 stellingen aan de slotkapel in Wittenberg waarin onder meer de bezwaren tegen de Rooms […]