Brent zoekt zijn portemonnee met inhoud

Brent zoekt zijn portemonnee. Deze is hij vrijdagavond verloren, waarschijnlijk toen hij na een bezoek aan Johny`s via de Scherpenzeelseweg naar huis is gefietst. Het gaat om een zwarte portemonnee. In de portemonnee zat een ID-kaart, pinpas en en een pas van de VCA. Daarnaast zaten er nog wat contanten in de portemonnee. Kunt u Brent helpen bij zijn zoektocht, mail dan uw informatie naar liefenleed@nullgoorsnieuws.nl 

Gerelateerde berichten

  • Fietsdieven slaan toe bij De Reggehof25 februari 2018 Fietsdieven slaan toe bij De Reggehof Bij De Reggehof zijn gisteravond twee identieke damesfietsen ontvreemd. Het gaat om fietsen van het merk Gazelle in de Orange uitvoering. De zadels zijn bruin en de fietsen zijn voorzien […]
  • ‘Molenstraat-bewoners mogen zich gelukkig prijzen…” (ingezonden)1 mei 2020 ‘Molenstraat-bewoners mogen zich gelukkig prijzen…” (ingezonden) Een tweetal Laarstraat-bewoners, die anoniem willen blijven, kwamen bij deze site met een schriftelijke reactie op de noodkreet van Molenstraatbewoners, eergisteren op Goorsnieuws.nl. Die […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • jb gestolenfiets batavus live d53 groen12 maart 2013 Brutale fietsdiefstal in centrum Markelo In de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 maart is in het centrum van Markelo een fiets gestolen. De fiets is achter het huis weggehaald, de dief heeft zich door het hekwerk te openen toegang […]
  • Kledingdiefstallen rond Schoolfeesttent (update)26 juni 2012 Kledingdiefstallen rond Schoolfeesttent (update) Zondagavond zijn 5 jassen, 3 vesten en 2 sjaals uit de fietstassen¬† van een fiets gehaald die achter Takko Fashion in de Grotestraat stond. Inmiddels is 1 jas teruggevonden. Heeft u iets […]