Sportieve Marco snelt naar de 50

Marco Cent wordt deze week vijftig. En dat lieten kameraden, kennissen en familie niet ongemerkt voorbij gaan. De voortuin staat vol met spandoeken. Met daarop teksten die verwijzen naar zijn kale hoofd, zijn liefde voor FC Twente, zijn (mislukte) voetbalverleden en zijn fiets-aspiraties. Ook het feit dat hij nogal dictatoriaal een eigen tourpoule runt (Tour de Spready) bleef niet onbesproken. Namens het ‘feestpel0ton” wordt Marco van harte gefeliciteerd met deze (wel) behaalde mijlpaal.

 

Gerelateerde berichten

  • Hekkensluiter Twenthe pakt eerste zege7 november 2010 Hekkensluiter Twenthe pakt eerste zege De druk is van de ketel bij de selectie van Twenthe. De ploeg van trainer Henk Veldhuis heeft zondag de eerste overwinning van het seizoen behaald. Twenthe won met 3-1 van Columbia. De […]
  • Inschrijfavond aftrap Optochtseizoen31 januari 2014 Inschrijfavond aftrap Optochtseizoen Hoewel het nog een half jaar duurt voordat de Grote Allegorische Optocht weer door de Goorse straten trekt, zijn de eerste voorbereidingen voor het laatste weekend van juni alweer in volle […]
  • Goorse aangehouden voor winkeldiefstal12 oktober 2012 Goorse aangehouden voor winkeldiefstal Een 16-jarig meisje uit Goor is donderdagavond aangehouden op verdenking van diefstal in diverse winkels in Enschede. Rond 18.45 uur zag een medewerkster van een winkel aan de Langestraat […]
  • tavenu5 maart 2012 Zangvereniging Tavenu huldigt jubilarissen De gemengde zangvereniging Tavenu heeft tijdens de jaarvergadering een drietal leden in het zonnetje gezet. Jan Smeenge, Annie Verdriet en Gerrie Lammertink werden gehuldigd voor het […]
  • Instrumentencaroussel goed ontvangen19 maart 2014 Instrumentencaroussel goed ontvangen Een nieuwe manier om jonge kinderen vroeg kennis te laten maken met het bespelen van muziekinstrumenten. Sinds vorige week 'toert' de zogenoemde instrumentencarroussel langs de scholen. […]