Hennepplantage ontmanteld in garagebox

Met veel tam-tam is aan het einde van de ochtend een hennepplantage ontmanteld in een garagebox aan de Iependijk. De politie bleek goed voorbereid en legde de illegale praktijken snel bloot. De box wordt verhuurd aan derden en buurtbewoners zagen de laatste weken al ietwat vreemde handelingen bij de box. Om hoeveel wiet het gaat en wat de exacte straatwaarde is, is nog ongewis. Bekijk hier een video.

Gerelateerde berichten

  • 1300 planten vernield, inval na anonieme tip11 juli 2017 1300 planten vernield, inval na anonieme tip Uiteindelijk zijn vandaag maar liefst 1300 planten aangetroffen (foto) bij de inval van de politie in de garagebox aan de Iependijk. De politie kwam de illegale plantage op het spoor na […]
  • Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen28 november 2017 Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen De Goorse Stadsraad is op zoek naar Gorenaren die zich in een werkgroep in willen zetten om te komen tot de verduurzaming van de woningen in het Goorse. Deze werkgroep wil in de maand […]
  • Weer wietafval gevonden bij Goors kanaal22 juli 2015 Weer wietafval gevonden bij Goors kanaal Een grote hoeveelheid wietafval is gevonden in het bos langs het Twentekanaal vlakbij de Dorrebrug net buiten Goor. Een Gorenaar vond de potgrond in vormen van bloempotten en […]
  • Hennepplantage aangetroffen in Goor14 juli 2015 Hennepplantage aangetroffen in Goor De politie heeft vanmiddag een hennepplantage aangetroffen in Goor. Aan de Pieter Langendijkstraat werd een niet in werking zijnde hennepplantage gevonden. Ondanks dat de hennepplantage […]
  • Ook telefoonzaak in pand nieuwe Barbershop23 november 2017 Ook telefoonzaak in pand nieuwe Barbershop Naast een nieuwe Barbershop wordt er zaterdag ook een telefoonzaak geopend in het winkelpand op de hoek van de Schoolstraat en de Iependijk. De zaak is opgedeeld in twee delen waarvan een […]