De Bebsel op kliklijst CAN UPDATE

Een bezoeker van zalencentrum de Bebsel heeft anoniem geklikt op de website van Clean Air Nederland (CAN). De site houdt een zwarte lijst bij van horecagelegenheden waar volgens anonieme tipgevers gerookt wordt. De site zegt de meldingen niet na te trekken, maar slechts alleen letterlijk te weergeven wat de klacht is. De klager meldde het volgende:

25-1-2011: We hadden vrijdag feest en ik dacht heerlijk er mag toch niet gerookt worden. Er waren kleine kinderen aanwezig van 5 maanden en ouder en zelfs kinderen en volwassenen met astma of bronchitis maar daar werd niet op gereageerd. Het feest was bij de Bebsel in Goor.

UPDATE: Eigenaar Jeroen Bebseler verwerpt alle beschuldigingen. “Ik weet zeker dat er niet gerookt is ten tijde van dat feest. Ik heb inmiddels een mail gestuurd naar deze organisatie om dat duidelijk te maken, maar dat zal wel niets uithalen. Ik vind het wel vreemd dat iedereen anoniem een dergelijke melding kan doen, wie kwaad wil krijgt de kans.”

Gerelateerde berichten

  • ‘Maupi’ ziet Abraham1 september 2021 ‘Maupi’ ziet Abraham Vandaag op 1 september ziet hij Abraham: Maurits 'Maupi' Wisselo. De Gorenaar viert die verjaardag op zijn geliefde camping met zijn vrouw Sandra, zijn hondje Lisa en uiteraard andere […]
  • Twenthe en Hector donderdag en vrijdag in actie12 april 2022 Twenthe en Hector donderdag en vrijdag in actie De inhaalwedstrijd Hoeve Vooruit - SV Hector in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal wordt komende vrijdag, 15 april, gespeeld. De wedstrijd stond voor afgelopen zondag […]
  • Abrupte breuk tussen Rebel en Constantijn23 september 2009 Abrupte breuk tussen Rebel en Constantijn Schooldirecteur Rebel stopt per 1 november als hoofd van de Prins Constantijnschool. Hij vindt dat er te veel afstand is ontstaan tussen hem en zijn vertrouwde werkplek. Rebel nam in het […]
  • Bankpas gevonden bij Firezone28 mei 2012 Bankpas gevonden bij Firezone Pasje vergeten na het tanken? Vanochtend is het vermoedelijk iemand overkomen. Michel Schepers vond vandaag een bankpasje van de Rabobank in de gleuf bij tankstation Firezone. De eigenaar […]
  • Vandalen houden huis op sportpark Hector24 oktober 2009 Vandalen houden huis op sportpark Hector Op sportpark het Doesgoor is vannacht ingebroken. Vandalen hebben toegang weten te krijgen en hebben vervolgens een vloertrekker in een plank geslagen en getracht brand te stichten in een […]