BSC toch weer bij Hector en GFC

GFC en Hector komen in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal in het komende seizoen toch weer tegenover BSC/Unisson te staan. De club uit Boekelo was aanvankelijk ingedeeld in de vierde klasse A maar wil het liefste tegen clubs uit plaatsen uit de buurt zoals TVO (Beckum) en Bentelo spelen en deed daarom een verzoek daartoe bij de KNVB. Dat werd gehonoreerd waardoor 4B nu uit 12 clubs bestaat en de twee Goorse clubs dus twee duels meer hebben af te werken in de komende voetbaljaargang.

GFC in het thuisduel van afgelopen seizoen tegen BSC/Unisson

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Ruumpol schiet GFC naar zege in Boekelo17 december 2017 Ruumpol schiet GFC naar zege in Boekelo GFC heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won in Boekelo met 0-1 van BSC Unisson en neemt […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC ongelukkig onderuit in Boekelo18 september 2016 GFC ongelukkig onderuit in Boekelo GFC heeft vandaag de eerste nederlaag in het nieuwe seizoen geleden. De rood zwarten gingen in Boekelo met 3-2 onderuit tegen BSC/Unisson. GFC kwam na zeven minuten op achterstand door een […]
  • GFC geflatteerd ten onder17 april 2017 GFC geflatteerd ten onder Het blijft lastig voor GFC in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink verloor vandaag de thuiswedstrijd tegen BSC Unisson met 2-5 en de uitslag doet vermoeden dat de […]