VVV-agentschap Weversplein officieel geopend

Het  VVV  Agentschap in Goor is vanochtend officieel geopend als shop-in-shop bij Lekker Leuk aan het Weversplein in Goor. Mark van het Bolscher, kwartiermaker VVV Hof van Twente, overhandigde na een korte speech het VVV-bord aan Marsha Plevier, eigenaresse van Lekker Leuk (foto: Andre Geerdink). Het assortiment van dit Goorse VVV Agentschap datr eerder in de bibliotheek gevestigd was, bestaat onder meer uit fiets-, wandel- en autoroutes alsmede souvenirs. Ook is er een tablet waarop de toeristische informatie- en evenementenagenda digitaal wordt weergegeven. Het VVV-agentschap is geopend tijdens de openingstijden van Lekker Leuk.

 

Gerelateerde berichten

  • VVV-agentschap naar Weversplein5 juli 2017 VVV-agentschap naar Weversplein Het Goorse VVV -agentschap Goor gaat verhuizen naar Lekker Leuk naast de ingang van de Albert Heijn-supermarkt op het Weversplein. Daar komt een informatiepunt voor toeristen met onder […]
  • Lekker Leuk gaat sluiten6 oktober 2021 Lekker Leuk gaat sluiten Lekker Leuk op het Goorse Weversplein gaat de deuren sluiten. Onderneemster Marsha Kremer (42) heeft besloten om andere uitdagingen te zoeken. "Het waren zes prachtige jaren maar de markt […]
  • Plevier gaat horeca bestieren op de Kattenbergse Hoeve29 april 2019 Plevier gaat horeca bestieren op de Kattenbergse Hoeve Een nieuwe uitdaging voor Maarten en Marsha Plevier. De voormalige eigenaren van de kledingwinkel Shoeby in Goor en de huidige uitbaters van LekkerLeuk in de Albert Heijn gaan ook in het […]
  • Mark van het Bolscher nieuw gezicht VVV30 maart 2017 Mark van het Bolscher nieuw gezicht VVV Mark van het Bolscher gaat per 1 april van start als kwartiermaker bij de VVV Hof van Twente. Hij gaat twee dagen per week de geplaagde VVV-organisatie aansturen en voorbereiden op de […]
  • Vernieuwd pand Bibliotheek, GGD, Viverion en Salut officieel geopend2 oktober 2021 Vernieuwd pand Bibliotheek, GGD, Viverion en Salut officieel geopend Met enkele mooie woorden en een officiële openingshandeling van wethouder Pieter van Zwanenburg is vanmorgen het vernieuwde en verbouwde pand naast het gemeentehuis, in gebruik genomen. […]