Jubilerende Rolstoel4daagse weer door Goor

De Twentse Rolstoel4Daagse komt volgende week door Goor. De enige in Nederland georganiseerde Vierdaagse voor handaangedreven rolstoelen en handbikes vindt van 25 tot en met 28 juli plaats in en rondom het buitengebied van ’t Twentse Haagje. De etappe van donderdag komt onder meer door Goor. Woensdag doen ze Ambt-Delden aan. De deelnemers leggen dagelijks 9 (voor deelnemers tot 16 jaar), 15, 30, 50 of 70 kilometer af. Dit jaar vindt alweer de dertigste uitgave van het evenement plaats, dat inmiddels een vaste plek heeft op de agenda voor veel deelnemers uit het hele land.

Gerelateerde berichten

  • Heerlijke intocht voor deelnemers Rolstoel4Daagse30 juli 2022 Heerlijke intocht voor deelnemers Rolstoel4Daagse En toen zat het er weer op. De 32e Twentse Rolstoel4Daagse is onder heerlijke weersomstandigheden in met succes afgerond. De deelnemers worden middels een groots defilé over de finish […]
  • Portemonnee verloren Weversplein (Update)10 november 2014 Portemonnee verloren Weversplein (Update) Een Goorse is vandaag haar portemonnee verloren, waarschijnlijk op het Weversplein. De portemonnee is beige van kleur en is voorzien van een draaisluiting. Achterop de portemonnee zit een […]
  • Minder uitgaven voor feestdagen3 december 2012 Minder uitgaven voor feestdagen Goor geeft minder uit dan voorgaande jaren voor de komende feestdagen. Een poll op deze site wees uit dat een groot deel van de Gorenaren al dusdanig veel last heeft van de crisis dat er […]
  • Schoolfeest op weg naar predikaat ‘immaterieel erfgoed’10 oktober 2020 Schoolfeest op weg naar predikaat ‘immaterieel erfgoed’ Het Goorse School- en Volksfeest is hard op weg om op de lijst te komen van het nationale 'immateriele erfgoed'. Het bestuur van het 'Feest der feesten' is al enige tijd bezig om een […]
  • Oud-Gorenaar omgekomen in Almelo20 mei 2010 Oud-Gorenaar omgekomen in Almelo De man die donderdag tijdens werkzaamheden aan een gebouw in Almelo om het leven kwam is oud-Gorenaar Jaap Schreuder. Dat heeft politie bevestigd. Tijdens voegwerkzaamheden aan een gebouw […]