Tegenstanders beker Goorse clubs bekend

De tegenstanders in de poulefase van het regionale bekertoernooi zijn bekend voor de Goorse voetbalclubs. Derdeklasser vv Twenthe treft daarin onder meer Barbaros dat vorig seizoen, bij Hector, kampioen werd van de vierde klasse B en dus nu op hetzelfde niveau als Twenthe uitkomt. Daarnaast spelen de Goorse Tricolores tegen vierdeklasser Hengelo en vijfde-klasser Hoeve Vooruit. Hector speelt tegen het Borculose Reunie, uitkomend in de vierde klasse C en de vijfde-klassers EGVV en sv Delden. GFC, tenslotte, treft het Bornse Neo uit de derde klasse A en de vijfde-klassers Bornerbroek en Lochuizen. Het programma is nog niet bekend. Dat wordt duidelijk op 21 juli als ook de competitieprogramma’s worden vrij gegeven. De bekerduels worden in de eerste weken van september afgewerkt. De nummers één en twee van elke poule gaan door naar de eerste knock out-ronde.

Gerelateerde berichten

  • Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend25 juli 2017 Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend De Goorse voetbalclubs komen, voordat de nieuwe voetbalcompetitie begint eerst in actie in de poulefase van het regionale bekertoernooi. Op zondag 3 september speelt Hector daarin eerst […]
  • Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend29 juli 2022 Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs weten waar ze aan toe zijn als het gaat om het regionale bekertoernooi en het Hoftoernooi dat om 10 september bij WVV'34 in Hengevelde wordt […]
  • Twenthe en Hector thuis, GFC naar ATC16 oktober 2021 Twenthe en Hector thuis, GFC naar ATC Na twee zeges en een nipte nederlaag, gaat GFC in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal vanmiddag op bezoek bij ATC '65 in Hengelo (14:30 uur). Die ploeg heeft 3 punten minder dan […]
  • Alleen GFC thuis dit weekeinde9 oktober 2021 Alleen GFC thuis dit weekeinde Wie het voetbal in de standaard vierde klasse senioren dit weekeinde in Goor wil aanschouwen moet vanmiddag op sportpark Heeckeren zijn. GFC 1 trapt daar om 14:30 uur af tegen AVC […]
  • Goorse clubs openen met uitwedstrijden in de beker31 juli 2020 Goorse clubs openen met uitwedstrijden in de beker De eerste teams van de Goorse voetbalclubs openen het nieuwe seizoen met alle drie bekerduels op vreemde bodem. Op zaterdag 29 augustus gaat GFC op bezoek bij SVVN in Nijverdal. Een dag […]