Wild West bij De Whee

Het eerste lustrum werd vorig jaar groots gevierd met onder meer het populaire paalzitten. Én ook dit jaar viert winkelcentrum De Whee haar verjaardag. Vanwege het zesjarig bestaan wordt zaterdag een Wild West-party georganiseerd. Het terras bij Café De Whee wordt omgedoopt tot een westernstad. Daar is een rodeostier aanwezig en wordt het kampioenschap Ezel-hangen gehouden. Verder is er een buitenbar, een barbeque en een podium voor zangers. Zo zullen onder meer Geert Endeman, Marcel Mengerink, Joey Kramer en Annet Stokkentreef  optreden. Het spektakel is gratis toegankelijk terwijl een deel van de opbrengst, evenals vorig jaar, weer voor het goede doel is.

 

Gerelateerde berichten

  • Wild West bij De Whee…23 juli 2017 Wild West bij De Whee… Het was de hele dag druk in en om café De Whee gisteren. Daar begon al vroeg in de middag de Wild West-party in het kader van het 6-jarig bestaan van de kroeg en het winkelcentrum. Naast […]
  • Jannes bij cd-presentatie Joey Kramer18 februari 2016 Jannes bij cd-presentatie Joey Kramer De populaire volkszanger Jannes komt naar Goor. Tijdens de CD-presentatie van Joey Kramer zal ook de publiekstrekker zijn kunsten etaleren bij Café Jachlust. De kaartverkoop voor de […]
  • Jubileum De Whee levert meer dan 1800 euro op23 juli 2016 Jubileum De Whee levert meer dan 1800 euro op Het jubileumweekend van café De Whee heeft vorige week 1828 euro en 56 cent opgeleverd. Dat is gisteravond bekend gemaakt. Het geld dat bestemd is voor de stichting Doors Wide Open, is […]
  • Daar zitten ze dan…14 juli 2016 Daar zitten ze dan… Presentator Willy Oosterhuis zei het op zijn eigen treffende wijze: "Loat goan !" Daarmee leidde hij één voor één de tien deelnemers aan het Goorse Paalzit-kampioenschap bij café De Whee […]
  • Goorse Piraatjes weer vier dagen in de ether27 september 2018 Goorse Piraatjes weer vier dagen in de ether De liefhebbers van piratenmuziek komen in het Goorse vanaf vandaag weer vier dagen lang uitgebreid aan hun trekken. Thuis via de radio en bij café Buddy's waar de uitzendingen verzorgd […]