Wild West bij De Whee

Het eerste lustrum werd vorig jaar groots gevierd met onder meer het populaire paalzitten. Én ook dit jaar viert winkelcentrum De Whee haar verjaardag. Vanwege het zesjarig bestaan wordt zaterdag een Wild West-party georganiseerd. Het terras bij Café De Whee wordt omgedoopt tot een westernstad. Daar is een rodeostier aanwezig en wordt het kampioenschap Ezel-hangen gehouden. Verder is er een buitenbar, een barbeque en een podium voor zangers. Zo zullen onder meer Geert Endeman, Marcel Mengerink, Joey Kramer en Annet Stokkentreef  optreden. Het spektakel is gratis toegankelijk terwijl een deel van de opbrengst, evenals vorig jaar, weer voor het goede doel is.

 

Gerelateerde berichten

  • Jannes bij cd-presentatie Joey Kramer18 februari 2016 Jannes bij cd-presentatie Joey Kramer De populaire volkszanger Jannes komt naar Goor. Tijdens de CD-presentatie van Joey Kramer zal ook de publiekstrekker zijn kunsten etaleren bij Café Jachlust. De kaartverkoop voor de […]
  • Wild West bij De Whee…23 juli 2017 Wild West bij De Whee… Het was de hele dag druk in en om café De Whee gisteren. Daar begon al vroeg in de middag de Wild West-party in het kader van het 6-jarig bestaan van de kroeg en het winkelcentrum. Naast […]
  • Feestelijke heropening Café De Whee26 februari 2020 Feestelijke heropening Café De Whee Café De Whee wordt komende zaterdag 29 februari, opnieuw geopend. Dit na de overname van het café door de nieuwe uitbater Marcel List. Samen met zijn vrouw Annet en dochter Kyara geeft […]
  • Goorse Piraatjes weer vier dagen in de ether27 september 2018 Goorse Piraatjes weer vier dagen in de ether De liefhebbers van piratenmuziek komen in het Goorse vanaf vandaag weer vier dagen lang uitgebreid aan hun trekken. Thuis via de radio en bij café Buddy's waar de uitzendingen verzorgd […]
  • Jubileum De Whee levert meer dan 1800 euro op23 juli 2016 Jubileum De Whee levert meer dan 1800 euro op Het jubileumweekend van café De Whee heeft vorige week 1828 euro en 56 cent opgeleverd. Dat is gisteravond bekend gemaakt. Het geld dat bestemd is voor de stichting Doors Wide Open, is […]