Waerdenborch op vakantie na Run Swim Run

De leerlingen van De Waerdenborch hebben het schooljaar afgesloten met een sportieve activiteit: Run-Swim-Run. Burgemeester Ellen Nauta gaf deze week in het zwembad in Markelo het startsein. Bijna 400 leerlingen legden onder prima weersomstandigheden één kilometer hardlopen, 250 meter zwemmen en tenslotte weer één kilometer rennen. Het parcours was uitgezet door de gymnastiekleraren en kwam gedeeltelijk overeen met parcours van de triatlon.

Gerelateerde berichten

  • Geslaagd!11 juni 2021 Geslaagd! Het was voor iedereen een lastig jaar waarin corona allesbepalend was. Helemaal ook voor de eindexamenleerlingen op de middelbare scholen. Toch is het leeuwedeel geslaagd en dat heeft ook […]
  • Home of talents verlaagd drempel om online te lessen én theorie-examens bij De Waerdenborch15 april 2021 Home of talents verlaagd drempel om online te lessen én theorie-examens bij De Waerdenborch Om de drempel voor startende leerlingen tijdens de lockdown te verlagen is er bij Home of Talents tijdelijk geen opzegtermijn als blijkt dat de online-opzet na enkele lessen toch niet […]
  • Welkom terug met een ijsje…2 maart 2021 Welkom terug met een ijsje… De leerlingen van de Goorse vestiging van De Waerdenborch mogen vanaf vandaag fysieke lessen volgen in het schoolgebouw aan de Gruttostraat en dat was volgens de schoolleiding reden voor […]
  • Digitaal open huis voor toekomstige brugklassers5 februari 2021 Digitaal open huis voor toekomstige brugklassers Scholengemeenschap De Waerdenborch is begonnen met een digitaal open huis voor kinderen die binnenkort naar de middelbare school moeten. Op de site van de school, met vestigingen in Goor […]
  • Nieuw Droneclass op de Waerdenborch12 december 2020 Nieuw Droneclass op de Waerdenborch In januari start de Waerdenborch, ook in de locatie in Goor, met het project Droneclass in de 1e eerste klas van het vmbo. Tijdens de Talentstroom Techniek wordt dit project voor 8 weken […]