N347 afgesloten na zeer ernstig ongeluk

De weg (N347) tussen Goor en Rijssen is afgesloten voor verkeer na een afgrijselijk ongeluk. In de vroege ochtend botste daar een automobilist van 28 jaar frontaal op een vrachtwagen. Daarbij is de jonge man uit Rijssen direct overleden. De weg werd na het ongeluk afgesloten. Naar verwachting blijft dit nog even, onder meer voor onderzoek door de politie. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd bij de aanrijding. Foto: Hof van Twente Fotografie (archief).

Gerelateerde berichten

  • Weer ongeval op N34730 juni 2022 Weer ongeval op N347 Evenals gisteren was het ook vandaag raak op de N347. Op de weg richting Enter was er aan het eind van de middag een kop-staartbotsing in de rijrichting Goor ter hoogte van het viaduct […]
  • Gorenaar wil keren en komt in botsing op N34711 mei 2022 Gorenaar wil keren en komt in botsing op N347 Een ongeval gisteravond op de de N347 tussen Goor en Enter. Een Gorenaar wilde daar omkeren en veroorzaakte daarmee een ongeval. Volgens de overlevering had hij enkele auto's in de […]
  • Twee auto’s en een motor botsen net buiten Goor13 januari 2021 Twee auto’s en een motor botsen net buiten Goor Op de kruising van de rondweg N347 met de rijksweg N346 net buiten Goor (De Poste) zijn vanmorgen twee auto's en een motor op elkaar gebotst. Ter hoogte van de verkeerslichten kwamen ze […]
  • Bekeuring voor dronebestuurder die Traumahelicopter hinderde30 maart 2020 Bekeuring voor dronebestuurder die Traumahelicopter hinderde Een eigenaar van een drone heeft afgelopen vrijdag avond een bekeuring gekregen omdat hij met zijn speeltje de trauma-helicopter hinderde die op weg was naar het slachtoffer van het […]
  • Automobiliste botst op verkeerslicht2 december 2019 Automobiliste botst op verkeerslicht Op de kruising nabij de Deldensestraat, de N346 met de N347, is vanochtend een automobiliste tegen een verkeerslicht gebotst. Hoe dat kon gebeuren is nog onduidelijk. De bestuurster is […]