Sabine Escher al 12,5 jaar lachend ‘in action’

Dagelijks het lachende gezicht bij de Goorse vestiging van de Action. Sabine Escher-Freriksen is deze week alweer 12,5 jaar in dienst bij de Action en dat lieten de collega`s niet onopgemerkt voorbijgaan. De collega`s hopen nog minstens 12,5 jaar haar vrolijke gedaante in de vestiging te mogen aanschouwen. Namens de familie en collega`s wordt Sabine van harte gefeliciteerd met dit jubileum.

 

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Koperen huwelijk voor Emiel en Sabine 29 oktober 2010 Koperen huwelijk voor Emiel en Sabine Emiel Freriksen viert vandaag feest met zijn vrouw Sabine. Het paar is vandaag precies 12,5 jaar getrouwd. De voetballer van vv Twenthe viert deze mijlpaal met zijn vrienden en buren. Het […]
  • Koperen huwelijk bruidspaar Wiggers24 augustus 2019 Koperen huwelijk bruidspaar Wiggers Wilfred en Kim Wiggers zijn pas in november 12,5 jaar getrouwd, maar vieren het feest al dit weekend. Uiteraard is dit bekroond met een mooie boog. Namens de familie en de buurt wordt het […]
  • Portemonnee verloren bij de Action (Update)1 mei 2012 Portemonnee verloren bij de Action (Update) Na een geweldig verkoopscucces gisteren op de rommelmarkt is de 7 jarige Mike Weernink vandaag in tranen gedompeld. Hij is vanmiddag bij de Action zijn portemonnee, met daarin zijn […]
  • holtmaat12 december 2011 Koperen bruiloft voor Wouter en Leoniek Aan de hapjes zal het vandaag niet liggen bij de koperen bruiloft van Wouter en Leoniek Holtmaat. Het stel is 12,5 jaar getrouwd en dat wordt met vrienden, familie en het personeel gevierd […]