Sabine Escher al 12,5 jaar lachend ‘in action’

Dagelijks het lachende gezicht bij de Goorse vestiging van de Action. Sabine Escher-Freriksen is deze week alweer 12,5 jaar in dienst bij de Action en dat lieten de collega`s niet onopgemerkt voorbijgaan. De collega`s hopen nog minstens 12,5 jaar haar vrolijke gedaante in de vestiging te mogen aanschouwen. Namens de familie en collega`s wordt Sabine van harte gefeliciteerd met dit jubileum.

 

Gerelateerde berichten

  • Koperen huwelijk voor Emiel en Sabine 29 oktober 2010 Koperen huwelijk voor Emiel en Sabine Emiel Freriksen viert vandaag feest met zijn vrouw Sabine. Het paar is vandaag precies 12,5 jaar getrouwd. De voetballer van vv Twenthe viert deze mijlpaal met zijn vrienden en buren. Het […]
  • Koperen huwelijk bruidspaar Wiggers24 augustus 2019 Koperen huwelijk bruidspaar Wiggers Wilfred en Kim Wiggers zijn pas in november 12,5 jaar getrouwd, maar vieren het feest al dit weekend. Uiteraard is dit bekroond met een mooie boog. Namens de familie en de buurt wordt het […]
  • Portemonnee verloren bij de Action (Update)1 mei 2012 Portemonnee verloren bij de Action (Update) Na een geweldig verkoopscucces gisteren op de rommelmarkt is de 7 jarige Mike Weernink vandaag in tranen gedompeld. Hij is vanmiddag bij de Action zijn portemonnee, met daarin zijn […]
  • holtmaat12 december 2011 Koperen bruiloft voor Wouter en Leoniek Aan de hapjes zal het vandaag niet liggen bij de koperen bruiloft van Wouter en Leoniek Holtmaat. Het stel is 12,5 jaar getrouwd en dat wordt met vrienden, familie en het personeel gevierd […]
  • Robert en Chantal 12,5 jaar getrouwd16 december 2012 Robert en Chantal 12,5 jaar getrouwd Vandaag vieren Robert en Chantal Hofmeijer hun koperen huwelijk. Om vandaag te kunnen feesten zijn de vrienden al vrijdagavond, ondanks de barre weersomstandigheden, begonnen met het […]