Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas

De Gelukspas waarmee in de Goorse winkels kan worden gespaard, wordt vanaf maandag 2 oktober vervangen door de Hofpas. Deze is, zoals eerder gemeld, ook te gebruiken in de winkels in de andere kernen van de gemeente Hof van Twente. Het saldo van de Gelukspas is, voor diegene die deze geregistreerd heeft via www.welkomingoor.nl dan over te zetten op de nieuwe Hofpas. Van de punten die met de Hofpas worden gespaard wordt automatisch ¼e punt gedoneerd aan een zelf gekozen favoriete vereniging. Het saldo van de Goorse Gelukspas blijft geldig tot 1 april van het volgend jaar en vervalt daarna als het saldo dan nog niet is overgezet. Meer informatie op via de Facebookpagina van de Hofpas.

Gerelateerde berichten

  • Hofpas wordt volgende week in gebruik genomen25 september 2017 Hofpas wordt volgende week in gebruik genomen Vanaf 2 oktober wordt in de Hof van Twente de Hofpas officieel in gebruik genomen, een spaarsysteem met een aantal bijzondere kenmerken. De Hofpas gaat in Goor de Gelukspas vervangen. […]
  • 100 taarten voor Goorse moeders29 april 2016 100 taarten voor Goorse moeders De Goorse winkeliers gaan gezamenlijk 100 taarten weggegeven voor Moederdag. Vanaf maandag kunnen mensen die een aankoop doen in één van de winkels in Goor een bon invullen waarmee kans […]
  • Goorse Gelukspas krijgt navolging in de Hof17 november 2016 Goorse Gelukspas krijgt navolging in de Hof De Goorse Gelukspas krijgt navolging in de hele Hof van Twente. Het systeem waarbij via een puntensysteem kortingen kunnen worden verkregen bij deelnemende winkeliers, zal op termijn ook […]
  • Ondernemersverenigingen Hof van Twente slaan handen ineen30 maart 2017 Ondernemersverenigingen Hof van Twente slaan handen ineen De zes ondernemersverenigingen in de Hof van Twente gaan in gezamenlijkheid investeren in het stimuleren van de lokale economie. Gisteren werd daartoe een overeenkomst gesloten in het […]
  • Sinterklaashuis gereed en SinterKerstactie in aantocht14 november 2018 Sinterklaashuis gereed en SinterKerstactie in aantocht In de aanloop naar de feestdagen houden de deelnemende winkels aan de Hofpas een grote loterij waar als hoofdprijs een elektrische fiets is te winnen. Wie tussen 24 november en 24 december […]