Wiegerinck, al 130 jaar een begrip in Goor

De naam Wiegerinck is zo langzamerhand verankerd tot synoniem van familiebedrijf. Het bedrijf ging de afgelopen 130 jaar van vader Bart op zoon Bart op zoon Bart op zoon Bart. Inmiddels staat met Bart IV dus alweer de vierde generatie aan het roer van het bedrijf dat tot de oudste familiebedrijven van de regio behoort. Vanmiddag werd deze indrukwekkende mijlpaal gevierd met een druk bezochte receptie, waarbij ook de Profile tyreservice (dienst) in gebruik werd genomen bij de vestiging in Goor waar het bedrijf ooit begon. Naast de vestiging in Goor heeft de familie ook een filialen in Oldenzaal en Hengelo. De komende dagen is het Open Huis met een hapje en een drankje voor klanten en andere belangstellenden bij Wiegerinck aan de Kerkstraat in Goor.

Bart Wiegerinck wordt gefeliciteerd door burgemeester Ellen Nauta

 

Gerelateerde berichten

  • De eerste waterstofauto in de regio staat in Goor…13 mei 2020 De eerste waterstofauto in de regio staat in Goor… Het is volgens Harry Klumpers van Klumpers Autoservice dé auto van de toekomst en daarom zet hij er vol op in. Inmiddels heeft hij de eerste auto's die rijden op waterstof in deze regio […]
  • Centrum Goor wordt toch geen Bedrijfs Investerings Zone7 maart 2018 Centrum Goor wordt toch geen Bedrijfs Investerings Zone Het centrum van Goor wordt geen zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone (BIZ). Een allesbepalende stemming onder de gebruikers en de eigenaren van panden in het stadshart leverde niet de […]
  • Succesvolle start ZZP-sectie Goor Collectief22 april 2017 Succesvolle start ZZP-sectie Goor Collectief Een bliksemstart voor de nieuwe sectie van ZZP-ers bij Boekwerk boven de Goorse bibliotheek. Daar waren 45 potentiële nieuwe leden aanwezig tijdens de eerste bijeenkomst. Zij werden […]
  • Bart Wiegerinck nieuwe voorzitter Goor Collectief12 november 2015 Bart Wiegerinck nieuwe voorzitter Goor Collectief Bart Wiegerinck is de nieuwe voorzitter van ondernemersvereniging Goor Collectief. Hij volgt Roel Jochems op die gisteren tijdens de jaarvergadering in De Reggehof afscheid nam als preses […]
  • Wiegerinck Ondernemer van het Jaar 201411 januari 2015 Wiegerinck Ondernemer van het Jaar 2014 Bart Wiegerinck is Ondernemer van het Jaar 2014 geworden. De goedlachse directeur-eigenaar van het full-service garagebedrijf aan de Kerkstraat werd door de leden van Goor Collectief […]