Wiegerinck, al 130 jaar een begrip in Goor

De naam Wiegerinck is zo langzamerhand verankerd tot synoniem van familiebedrijf. Het bedrijf ging de afgelopen 130 jaar van vader Bart op zoon Bart op zoon Bart op zoon Bart. Inmiddels staat met Bart IV dus alweer de vierde generatie aan het roer van het bedrijf dat tot de oudste familiebedrijven van de regio behoort. Vanmiddag werd deze indrukwekkende mijlpaal gevierd met een druk bezochte receptie, waarbij ook de Profile tyreservice (dienst) in gebruik werd genomen bij de vestiging in Goor waar het bedrijf ooit begon. Naast de vestiging in Goor heeft de familie ook een filialen in Oldenzaal en Hengelo. De komende dagen is het Open Huis met een hapje en een drankje voor klanten en andere belangstellenden bij Wiegerinck aan de Kerkstraat in Goor.

Bart Wiegerinck wordt gefeliciteerd door burgemeester Ellen Nauta

 

Gerelateerde berichten

  • In memoriam: Bé Wiegerinck13 juni 2021 In memoriam: Bé Wiegerinck En weer is een prominente Gorenaar heen gegaan. Vrijdagochtend is Bé Wiegerinck overleden na een periode van afnemende gezondheid. Wiegerinck was jaren hét gezicht van het oudste Goorse […]
  • Henri Tijhuis nieuwe voorzitter Goor Collectief18 mei 2021 Henri Tijhuis nieuwe voorzitter Goor Collectief Henri Tijhuis (foto links) is de nieuwe voorzitter van Goor Collectief. Dat is gisteren besloten tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Goorse ondernemersvereniging. Hij volgt Bart […]
  • Cyberaanval centraal in programma ‘De Stand van Nederland’22 januari 2021 Cyberaanval centraal in programma ‘De Stand van Nederland’ Genoeg landelijke aandacht voor het Twentse Haagje de laatste tijd op televisie. Naast de reportage van Hart van Nederland over de woonwagenkwestie kreeg ook de cyberaanval op de gemeente […]
  • De eerste waterstofauto in de regio staat in Goor…13 mei 2020 De eerste waterstofauto in de regio staat in Goor… Het is volgens Harry Klumpers van Klumpers Autoservice dé auto van de toekomst en daarom zet hij er vol op in. Inmiddels heeft hij de eerste auto's die rijden op waterstof in deze regio […]
  • Auto Ruesink in landelijke finale BOVAG16 juli 2019 Auto Ruesink in landelijke finale BOVAG Auto Ruesink zit in de finale van de verkiezing 'Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020' van de BOVAG. Het autobedrijf aan de Goorse Deldensestraat kwam de halve finale door […]