Vrijgezel(lig) prinsesje in Duitse Kalkar

Een vrijgezellenfeest is voor de bruid en de bruidegom vaak de laatste keer dat ze echt op veel fronten de beest kunnen uithangen in het uitgaansleven. In dit geval was het ook een aangename uitkomst voor Mark Burgers. De Gorenaar gaat op 19 juni trouwen met Nienke Dijksen en ging als laatste ‘avondmaal’ met zijn vrienden naar het Duitse Kalkar. Het was een onvergetelijke dag. Al zou hij de klederdracht, die hem is opgedragen door zijn vrienden niet snel van zijn netvlies laten branden.

Gerelateerde berichten

  • Dialectcabaret met Mans en Donny Brasco21 oktober 2016 Dialectcabaret met Mans en Donny Brasco Mans op de bühne in Goor. Jan Riesewijk staat morgenavond op de planken in De Reggehof. De Twentse acteur, bekend van Van Jonge Leu en Oale Groond, zorgt samen met zijn kompanen voor echte […]
  • Start to Run AV Goor weer van start24 augustus 2016 Start to Run AV Goor weer van start Zo langzaamaan beginnen de meeste plaatsgenoten hun dagelijkse routine weer op te pakken. En dat betekent ook dat de vakantiekilo's er weer afgetraind moeten worden. Deze week is al […]
  • Twenthe weigert te scoren en verliest2 oktober 2011 Twenthe weigert te scoren en verliest Twenthe Goor heeft vanmiddag de derde nederlaag van het seizoen geleden. Op bezoek bij Eilermark ging de ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis met 1-0 onderuit. Da Costa maakte namens de […]
  • Gijminkmusical bij De Ster20 april 2009 Gijminkmusical bij De Ster De oudste leerlingen van de Gijminkschool spelen morgen om 19.30 uur in zaal De Ster de musical 'Pech nr. 13.' De leerlingen zijn daarvoor al wekenlang druk aan het oefenen. Het verhaal […]
  • Waar wilt u een Goorse mening over?4 oktober 2012 Waar wilt u een Goorse mening over? Voor en door Goor is al jaren de ondertitel van deze nieuwssite. In dat kader wil de redactie de Gorenaar ook mee laten denken over heikele kwesties in het Twentse Haagje. Daarvoor kan al […]