Ceciel Land nieuwe koploper in Goorse Tourpoule

Ceciel Land is, met nog vier etappes te gaan, de nieuwe koploper in de Goorse Tourpoule. Dat was tot aan de finish van vanmiddag nog Haaije Dijkstra die na het weekeinde de gele vlag overnam van Willem Megens. Dijkstra is nu tweede met slechts 8 punten achterstand op Land. Huub Zunnebeld, John Westerik en Willem Megens complementeren de top 5. Het bergklassement wordt stevig aangevoerd door René Remmers. Het puntenklassement lijkt een prooi te worden voor de sprintersploeg van Thijmen Schabbink. Bij de jeugd blijft Stijn Kosters aan kop. Ceciel Land leidt ook in het ploegenklassement met ‘De Landjes’ en daarin ligt de eindzege nu binnen handbereik.

Gerelateerde berichten

  • Veranderingen in Goorse Tourpoule23 juni 2015 Veranderingen in Goorse Tourpoule Wielerliefhebbers uit Goor en omstreken kijken al reikhalzend uit naar 4 juli. De Grand Départ van de Tour de France is dan in ons land, namelijk in Utrecht. In Goor wordt niet gestreden […]
  • Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande3 juli 2018 Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande Komende zaterdag gaat op het Franse eiland Ile de Noirmoutier de 105e Tour de France van start en dat betekent dat er in Goor weer een heleboel wielerliefhebbers nu al bezig zijn met de […]
  • Goorse Tourpoule start zaterdag weer3 juli 2019 Goorse Tourpoule start zaterdag weer Het is traditioneel een week na Schoolfeest dat de Goorse Tourpoule weer van start gaat met de laatste jaren meer dan 300 deelnemers uit Goor of met mensen die een duidelijke link met […]
  • Goorse Tourpoule blijft groeien4 juli 2015 Goorse Tourpoule blijft groeien De Goorse Tourpoule kan zich ook dit jaar verheugen op een groter aantal deelnemers dan in vorige edities. Bijna 300 wielerliefhebbers hebben het formulier ingevuld en dat is 10% meer dan […]
  • Goorse Tourpoule voor de 30e keer van start28 juni 2017 Goorse Tourpoule voor de 30e keer van start De Goorse Tourpoule wordt dit jaar alweer voor de 30e keer gehouden. Thuisbasis is ook tijdens deze editie weer café De Ster waar komende zaterdag het eerste Tourcafé weer zal plaats […]