Goorse Vierdaagselopers still going strong…(UPDATE)

Het gaat nog steeds uitstekend met de talrijke Goorse wandelaars in de Vierdaagse van Nijmegen. Voor zover bekend hebben alle Gorenaren ook de bloedhete woensdagetappe overleefd. Zo ontvingen we positieve berichten van ‘nestor’ Wim Haverkate die vrijdag zijn 25e medaille in ontvangst hoopt te nemen. Ook de familie Bekhuis (foto) is in opperbeste stemming. De jongelingen Kasper en Willem liggen nog steeds goed op schema evenals moeder Petra en opa Ewald Borkens. Ook Annie Brinkmans is ‘still going strong’ tijdens haar tiende deelname. Zij loopt met Willie Siemerink die voor de vierde keer mee doet. Daarnaast vinden we via social media ook de lachende gezichten van Wilma Sandifort en Diana Leferink die ook deze ‘roze’ woensdag goed doorstonden net als vader en dochter Schuitemaker en ‘Smulposte-goeroe’ Erwin Morsink. Zijn we iemand vergeten ? Mail ons: redactie@nullgoorsnieuws.nl. Ook graag als het minder goed afloopt uiteraard.

UPDATE: Wilma Sandifort heeft donderdagochtend besloten om, vanwege een scheenbeenblessure, niet meer van start te gaan.