Van oaver’n barg…

“Wie bunt oaver’n barg e komm’n om hier een betje herrie te maken” oreerde één van de Markelose muzikanten gisteravond door de microfoon bij De Tapperij. Aldus geschiedde. Het was druk, in en om het Goorse café in het stadshart, waar een fraaie kruisbestuiving plaats had tussen het Goorse volk en de Markelose bezoekers. De band Daweeknie onder leiding van Erik Dollekamp hield in Goor de generale repetitie voor het Markelose Dorpsfeest waar de muzikanten op vrijdag 25 augustus de zogenoemde ‘Trap em an-party’ verzorgen. Het werd een oergezellige avond waar gebroederlijk het glas werd geheven. “Straks komt wie oaver’n barg” sprak een Gorenaar treffend.

Gerelateerde berichten

  • De Goorse Rellie in Markelose optocht?17 juni 2021 De Goorse Rellie in Markelose optocht? De kans bestaat dat de Goorse Biertent Rellie de optocht tijdens het dorpsfeest in Markelo af gaat sluiten. In een opmerkelijk Facebookbericht zegt een woordvoerder van het keurkorps dat […]
  • Veel Gorenaren de berg over voor Markelose optocht25 augustus 2019 Veel Gorenaren de berg over voor Markelose optocht De tropische temperaturen bewogen een groot aantal Gorenaren ertoe om vandaag de herikberg over te fietsen om de optocht tijdens het dorpsfeest in Markelo te bekijken. Daarin was […]
  • Muziek, darts en Peppa Pig27 oktober 2017 Muziek, darts en Peppa Pig Een mix van muziek en sport vormen dit weekeinde de theateragenda in onze Reggestad. Als sluitstuk van de herfstvakantie wordt bij De Reggehof de show Peppa Pig: De Grote Plons […]
  • Goorse jongens stelen bier in Markelo26 augustus 2017 Goorse jongens stelen bier in Markelo Twee jonge Gorenaren zijn vannacht door de politie Hof van Twente aangehouden nadat ze probeerden om vaten bier en blikjes drank te stelen. In een Markeloos café zag volgens de lokale site […]
  • Restantenmarkt, Mallorcaparty en Maarkels feest…25 augustus 2017 Restantenmarkt, Mallorcaparty en Maarkels feest… Het is het laatste weekend van augustus en dat betekent dat weer vele Gorenaren de 'berg' over trekken voor het Markelose Dorpsfeest. Daar treedt dit weekend onder meer de Goorse band […]