Goorse derby’s in november en maart

De competitiederby’s tussen Hector en GFC worden deze voetbaljaargang afgewerkt op 5 november en 11 maart. Dat heeft de voetbalbond KNVB vandaag bekend gemaakt. Op zondag 5 november is de eerste Goorse derby bij GFC op sportpark Heeckeren. Op 11 maart speelt Hector thuis tegen GFC op ’t Doesgoor. Hector opent het competitiebal op 24 september thuis tegen Aramea. GFC begint met een uitwedstrijd tegen promovendus Buurse. HIER het complete competitieschema van GFC. De data van de wedstrijden van Hector zijn HIER te bekijken. Twenthe start de competitie in de derde klasse B met een uitwedstrijd tegen Warnsveldse Boys. Een week later volgt een thuiswedstrijd tegen Helios. Voor het complete competitieschema van vv Twenthe klik HIER.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hector en GFC met 5 andere Hofteams in 4e klasse5 juli 2017 Hector en GFC met 5 andere Hofteams in 4e klasse Het was de wens van de Goorse clubs en die werd in dit geval keurig verhoord. Een nieuwe competitie met daarin zoveel mogelijk Hofteams en andere clubs uit de buurt. Naast Markelo en Rood […]
  • Hofderby’s voor Hector en GFC30 september 2017 Hofderby’s voor Hector en GFC Het zijn de eerste twee Hofderby's in een reeks van velen in de vierde klasse voor GFC en Hector. GFC ontvangt WVV '34 uit Hengevelde, dat vorig seizoen degradeerde uit de derde klasse. De […]
  • Hector favoriet in Goorse derby12 november 2016 Hector favoriet in Goorse derby Voor wie de ranglijst in de vierde klasse B maatgevend vindt, is de conclusie helder: De nummer drie Hector (16 uit 9) is de grote favoriet voorafgaand aan de derby tegen GFC, de nummer […]
  • Bekerderby Twenthe-GFC op 23 augustus15 juli 2016 Bekerderby Twenthe-GFC op 23 augustus De Goorse derby tussen Twenthe en GFC in de poulefase van het regionale bekertoernooi tussen vv Twenthe en GFC wordt gespeeld op donderdag 23 augustus. De aftrap op sportpark 't Piepwillem […]