Meeste Gorenaren naar het buitenland op vakantie

De schoolvakantie is begonnen en dat betekent dat velen zich opmaken voor een verblijf elders. De meeste Gorenaren kiezen voor een trip naar het buitenland. Uit een poll op deze site blijkt dat 40% van de respondenten aangeeft de vakantie buiten Nederland te gaan vieren. 36% kiest voor het welbekende ‘Rundumhausen’ en blijft dus in Goor. De overige 24% zegt een andere plek in Nederland te kiezen als vakantiebestemming. Waar het ook heen gaat als het aan de stichting School en Volksfeest ligt worden er weer massaal vakantiefoto’s ingestuurd met daarop de gele Schoolfeestvlag. Die kunnen worden gestuurd via e-mail of via de mobiele Schoolfeestapp. De volgende poll gaat over de nieuwe Hofpas. Die vervangt de Goorse Gelukspas en is ook te gebruiken in de overige kernen van de Hof van Twente. Een goede zaak of niet en maakt u ├╝berhaupt gebruik van de voordeelpas ? U mag het zeggen.

Waar u ook heen gaat. Ga op de foto met de Schoolfeestvlag

Gerelateerde berichten

  • Hofpas nog niet in trek, eetbaar groen wel ?2 augustus 2017 Hofpas nog niet in trek, eetbaar groen wel ? De switch van de Goorse Gelukspas naar de nieuwe Hofpas, die in de hele Hof van Twente te gebruiken is, kan de Gorenaar nog niet echt bekoren. in een poll op deze site blijkt dat het […]
  • Goorse Gelukspas krijgt navolging in de Hof17 november 2016 Goorse Gelukspas krijgt navolging in de Hof De Goorse Gelukspas krijgt navolging in de hele Hof van Twente. Het systeem waarbij via een puntensysteem kortingen kunnen worden verkregen bij deelnemende winkeliers, zal op termijn ook […]
  • Ondernemersverenigingen Hof van Twente slaan handen ineen30 maart 2017 Ondernemersverenigingen Hof van Twente slaan handen ineen De zes ondernemersverenigingen in de Hof van Twente gaan in gezamenlijkheid investeren in het stimuleren van de lokale economie. Gisteren werd daartoe een overeenkomst gesloten in het […]
  • Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas19 juli 2017 Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas De Gelukspas waarmee in de Goorse winkels kan worden gespaard, wordt vanaf maandag 2 oktober vervangen door de Hofpas. Deze is, zoals eerder gemeld, ook te gebruiken in de winkels in de […]
  • Hofpas wordt volgende week in gebruik genomen25 september 2017 Hofpas wordt volgende week in gebruik genomen Vanaf 2 oktober wordt in de Hof van Twente de Hofpas officieel in gebruik genomen, een spaarsysteem met een aantal bijzondere kenmerken. De Hofpas gaat in Goor de Gelukspas vervangen. […]