Wild West bij De Whee…

Het was de hele dag druk in en om café De Whee gisteren. Daar begon al vroeg in de middag de Wild West-party in het kader van het 6-jarig bestaan van de kroeg en het winkelcentrum. Naast de rodeostier en het zogenoemde ezel-hangen, was er vooral veel muziek van diverse zangers. Zo traden onder meer Geert Endeman, Marcel Mengerink en Annet Stokkentreeff (Andrea Berg) op. Een deel van de opbrengst van het feest dat tot in de kleine uurtjes doorging, gaat naar het goede doel. Wat dat doel is, wordt later bekend gemaakt. Het evenement krijgt sowieso navolging. In oktober staat het volgende grote feest gepland. Dan staan onder meer de Palemiger Spatzen op het podium van het plein voor café De Whee. Hieronder een fotoreportage van gisteren.

Foto’s: Patrick ter Elst

Gerelateerde berichten

  • Feestelijke heropening Café De Whee26 februari 2020 Feestelijke heropening Café De Whee Café De Whee wordt komende zaterdag 29 februari, opnieuw geopend. Dit na de overname van het café door de nieuwe uitbater Marcel List. Samen met zijn vrouw Annet en dochter Kyara geeft […]
  • Wild West bij De Whee19 juli 2017 Wild West bij De Whee Het eerste lustrum werd vorig jaar groots gevierd met onder meer het populaire paalzitten. Én ook dit jaar viert winkelcentrum De Whee haar verjaardag. Vanwege het zesjarig bestaan wordt […]
  • Glijden op De Whee30 augustus 2015 Glijden op De Whee Het was een heerlijke middag voor jong en oud op het plein voor café De Whee gistermiddag. Zowel jong als oud hadden plezier bij de eerste buikschuifkampioenschappen die door de uitbaters […]
  • Oktoberfest met Palemiger Spatzen19 oktober 2017 Oktoberfest met Palemiger Spatzen Een groot Oktoberfest in Goor. Morgen organiseren Hendrik en Auke Kramer van Café de Whee bij Jachtlust een avond met de alombekende Palemiger Spatzen. Vanaf 19.30 uur zal iedereen daar in […]
  • Jubileum De Whee levert meer dan 1800 euro op23 juli 2016 Jubileum De Whee levert meer dan 1800 euro op Het jubileumweekend van café De Whee heeft vorige week 1828 euro en 56 cent opgeleverd. Dat is gisteravond bekend gemaakt. Het geld dat bestemd is voor de stichting Doors Wide Open, is […]