Klaasen onderuit op World Matchplay

Gerelateerde berichten

  • Klaasen al klaar op World Matchplay18 juli 2016 Klaasen al klaar op World Matchplay De Goorse darter Jelle Klaasen is al in de eerste ronde van het World Matchplay uitgeschakeld. De Nederlander liep in het Engelse Blackpool tegen de ervaren Steve Beaton contstant achter […]
  • Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay24 juli 2018 Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay Jelle Klaasen is gisteravond in de eerste ronde van het zogenoemde World Matchplay uitgeschakeld. De Goorse topdarter was kansloos tegen de Engelsman Peter Wright die met 10-5 zegevierde. […]
  • Klaasen in eerste ronde uitgeschakeld in finales World Tour4 november 2017 Klaasen in eerste ronde uitgeschakeld in finales World Tour Jelle Klaasen is er niet in geslaagd de eerste ronde te overleven tijdens de finales van de World Series Finals zijn waterloo gevonden. De AustraliĆ«r Corey Cadby was met 6-3 te sterk […]
  • EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen28 oktober 2017 EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen Jelle Klaasen is uitgeschakeld op het Europees Kampioenschap Darts. In het Belgische Hasselt verloor de Goorse topdarter van de AustraliĆ«r Kyle Anderson. Het werd uiteindelijk 6-10 in […]
  • Klaasen komt net tekort in zinderende kwartfinale9 oktober 2015 Klaasen komt net tekort in zinderende kwartfinale Jelle Klaasen is er niet in geslaagd om de halve finale te bereiken van de World Grand prix Darts in Dublin. In een zinderende slotfase kwam de Goorse darter tegen Mark Webster net te […]