Puntdak neemt afscheid van juf Greetje

Na 25 jaar is bij de Puntdakschool afscheid genomen van Greetje Leuvenink. Zij gaat na 25 jaar met pensioen. Juf Greetje begon haar loopbaan in 1974 in Almen en kwam in 1992 bij de Puntdakschool nadat ze ook in Goor is komen wonen. Ze was altijd betrokken bij de organisatie van het Indianen- en Zigeunerkamp en beroemd om de zogenoemde “tumtummetjesbingo” waarbij gelijknamige snoepjes verdiend konden worden. Juf Greetje werd afgelopen vrijdag in een versierde bakfiets naar school gebracht waar met diverse activiteiten afscheid van haar werd genomen. Met pijn in het hart want volgens de leerlingen en collega’s is juf Greetje een lieve, bevlogen en betrokken juf. Een zorgzame, stille kracht met aandacht voor iedereen die echt gemist gaat worden.

Gerelateerde berichten

  • Groots afscheid voor juf Helma op De Albatros5 juli 2018 Groots afscheid voor juf Helma op De Albatros Generaties trokken aan haar voorbij op de katholieke basisschool De Albatros en na ruim 42 jaar is het moment van afscheid nemen daar. Juf Helma beleefde vandaag haar laatste werkdag en […]
  • Puntdakschool gaat sluiten18 juni 2019 Puntdakschool gaat sluiten De Puntdakschool wordt met ingang van 1 augustus 2020 gesloten. Het is volgens de beleidsmakers financiëel niet haalbaar om met vier groepen te draaien en de directie vindt het 'niet […]
  • Wiene-directeur Haarman met pensioen12 juli 2019 Wiene-directeur Haarman met pensioen Directeur Rob Haarman van OBS Wiene heeft zijn laatste werkdag achter de rug. Hij was 25 jaar in dienst van het openbaar onderwijs in Rijssen waarna hij 19 jaar in dienst was van de […]
  • Alois Hilbers nieuwe directeur Prins Constantijnschool14 maart 2017 Alois Hilbers nieuwe directeur Prins Constantijnschool Alois Hilbers wordt de nieuwe directeur van de Goorse Prins Constantijnschool. De Hengeloër had de afgelopen jaren de leiding bij basisschool Het Prisma in Borne en was ook directielid van […]
  • Van de basisschool met een lach en een traan…18 juli 2018 Van de basisschool met een lach en een traan… Het zijn de laatste dagen voor de grote schoolvakantie en dat betekent dat het vooral een bijzondere week is voor de leerlingen van de groepen 8 van de zes Goorse basisscholen. Zij nemen […]