Mart Hakkert ziet halve Abraham

Feest in huize Hakkert. Mart is 25 jaar en zag dit weekend een halve abraham. Namens zijn vriendengroep wordt het voormalige Hoftalent ook nog via deze weg gefeliciteerd! Mart proficiat…. 

Gerelateerde berichten

  • Hakkert krijgt eerste Schoolfeestkrant15 juni 2012 Hakkert krijgt eerste Schoolfeestkrant Theo Hakkert heeft gisteravond het eerste exemplaar in ontvangst genomen van de Schoolfeestkrant editie 2012. De columnist van de Twentsche Courant/Tubantia heeft een splijtend […]
  • Omwonenden beoogde Lidl-locatie: ‘wethouder Meulenkamp is niet integer’24 januari 2019 Omwonenden beoogde Lidl-locatie: ‘wethouder Meulenkamp is niet integer’ Inwoners van de Kerkstraat, Laarstraat en De Wheeme hebben het helemaal gehad met wethouder Meulenkamp. Aanleiding is de procedure rondom de eventuele komst van een nieuwe Lidl-supermarkt […]
  • Oud papier op ’t Gijmink dit weekend gewijzigd2 mei 2018 Oud papier op ’t Gijmink dit weekend gewijzigd Hoewel het een feestdag is wordt er komende zaterdag gewoon oud papier opgehaald door de vrijwilligers van het Gijmink. Dit gebeurt vanaf 09.00 uur.  Door werkzaamheden aan het kruispunt […]
  • De adellijke midwinterhoorn…26 december 2014 De adellijke midwinterhoorn… Daar waar in deze tijden d' Oale Roop over de Goors dreven klinkt in de adventstijd was dat in de voorbije eeuw uiteraard niet anders. In de archieven van de stichting Historisch Goor […]
  • katdenisevandenburg17 januari 2012 Kat aan komen lopen in Kievitstraat   Denise van den Burg mailde dat ze gezelschap heeft gekregen van een zwart-witte kat die met haar is meegelopen naar de Kievitstraat. Wie bovenstaande poes mist kan bellen met 06-27299369.