Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend

De Goorse voetbalclubs komen, voordat de nieuwe voetbalcompetitie begint eerst in actie in de poulefase van het regionale bekertoernooi. Op zondag 3 september speelt Hector daarin eerst thuis tegen het Borculose Reunie. GFC speelt op hetzelfde moment thuis tegen Bornerbroek. Twenthe komt op dinsdagavond 7 september voor het eerst in actie in het bekertoernooi. De uitwedstrijd tegen Hoeve Vooruit staat dan op de rol. In de twee zondagen daarna treft de ploeg van trainer Michiel Mensink op eigen veld respectievelijk Hengelo en Barbaros. Hector speelt op zondag 10 september thuis tegen sv Delden en gaat een week later naar Gelselaar voor de derde poulewedstrijd tegen EGVV. GFC speelt op 10 september een uitwedstrijd bij Lochuizen en een week later op eigen veld tegen het Bornse NEO. 

Gerelateerde berichten

  • Tegenstanders beker Goorse clubs bekend12 juli 2017 Tegenstanders beker Goorse clubs bekend De tegenstanders in de poulefase van het regionale bekertoernooi zijn bekend voor de Goorse voetbalclubs. Derdeklasser vv Twenthe treft daarin onder meer Barbaros dat vorig seizoen, bij […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • Twenthe en Hector door in bekertoernooi28 augustus 2016 Twenthe en Hector door in bekertoernooi Er staan twee Goorse voetbalploegen in de knock out-fase van het regionale bekertoernooi. Twenthe overleefde de poulefase simpel en won ook vandaag zonder veel moeite van Diepenheim. In 't […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC klopt Bornerbroek in bekertoernooi3 september 2017 GFC klopt Bornerbroek in bekertoernooi GFC heeft de eerste officiële wedstrijd in de nieuwe voetbaljaargang met 1-0 gewonnen van RKSV Bornerbroek. De rood zwarten waren op het iegen sportpark Heeckeren veel beter dan de […]