Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend

De Goorse voetbalclubs komen, voordat de nieuwe voetbalcompetitie begint eerst in actie in de poulefase van het regionale bekertoernooi. Op zondag 3 september speelt Hector daarin eerst thuis tegen het Borculose Reunie. GFC speelt op hetzelfde moment thuis tegen Bornerbroek. Twenthe komt op dinsdagavond 7 september voor het eerst in actie in het bekertoernooi. De uitwedstrijd tegen Hoeve Vooruit staat dan op de rol. In de twee zondagen daarna treft de ploeg van trainer Michiel Mensink op eigen veld respectievelijk Hengelo en Barbaros. Hector speelt op zondag 10 september thuis tegen sv Delden en gaat een week later naar Gelselaar voor de derde poulewedstrijd tegen EGVV. GFC speelt op 10 september een uitwedstrijd bij Lochuizen en een week later op eigen veld tegen het Bornse NEO. 

Gerelateerde berichten

  • Tegenstanders beker Goorse clubs bekend12 juli 2017 Tegenstanders beker Goorse clubs bekend De tegenstanders in de poulefase van het regionale bekertoernooi zijn bekend voor de Goorse voetbalclubs. Derdeklasser vv Twenthe treft daarin onder meer Barbaros dat vorig seizoen, bij […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • Twenthe en Hector door in bekertoernooi28 augustus 2016 Twenthe en Hector door in bekertoernooi Er staan twee Goorse voetbalploegen in de knock out-fase van het regionale bekertoernooi. Twenthe overleefde de poulefase simpel en won ook vandaag zonder veel moeite van Diepenheim. In 't […]
  • GFC strijdt voor nacompetitie, Hector kan zich veilig spelen28 mei 2022 GFC strijdt voor nacompetitie, Hector kan zich veilig spelen Nog twee duels in de reguliere voor de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse. Vandaag speelt GFC op eigen veld tegen de nummer 2 Juventa '12 uit Wierden en een goed resultaat is nodig […]
  • Hector naar Delden, Twenthe naar Rietmolen UPDATE19 maart 2022 Hector naar Delden, Twenthe naar Rietmolen UPDATE Waar GFC dit weekeinde vrijaf heeft gekregen van de KNVB vanwege coronagevallen, komen de eerste elftallen van Hector en Twenthe morgen wel in actie. Hector, dat afgelopen donderdag met […]