JOOS Wonen&zo start met Prominent Business relaxfauteuils (Adv)

De relaxfauteuils van nu zijn niet meer de lompe stoelen van vroeger, dat laat JOOS zien met haar nieuwe business relaxstoelen lijn. Naast de verkoop van nieuwe- en vintage woonaccessoires alsmede behang, mag JOOS Wonen&zo zich nu ook ‘Prominent Business-dealer’ noemen. De nieuwe lijn van Prominent is strak van design én eveneens handmatig en elektrisch verstelbaar. Daarnaast zijn de fauteuils leverbaar in een enorme rang stoffen van onder meer ‘De Ploeg’ en ‘KVADRAT’ en in veel verschillende kleuren leer. Ook is er een keus in houtsoorten waarmee de relaxfauteuils compleet naar eigen wensen kunnen worden ingericht. JOOS Wonen&zo is onderdeel van ZiT Meubelstoffering en wordt gerund door Johanna “Joos” van Bel en is al actief sinds september 2014. JOOS groeit inmiddels alweer bijna uit haar jasje. Het enorme aanbod in behang, kussens, vazen en vintage-meubelen en accessoires is te vinden in de showroom aan de Kerkstraat 123b in Goor, in het pand van ZiT Meubelstoffering.  De showroom is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Veel  woon-artikelen staan ook op de webshop van JOOS.

Johanna en Ben van Bel Van JOOS en ZiT Meubelstoffering