De Zon onderdeel van jubileum Kunsten op Straat

Naast de voorstelling Kopland, komend weekeinde in de Goorse Meene, zijn er meer Goorse tintjes aan het jubileumweekeinde van Kunsten op Straat dat voor het grootste gedeelte in Diepenheim plaats vindt. Zo zijn de jonge Goorse theatermakers Demi Prijs en Robin Meerman onderdeel van het 15-koppige Jongerentheater Krang dat deze week een voorstelling instudeert die aan het einde van de week een aantal keren wordt opgevoerd. Daarnaast zal bij Grand Café De Zon komende zaterdagmiddag toneelgroep Dapper optreden tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Daar wordt de zogenoemde Caleidoscoop geposteerd. Een wonderlijke belevingsinstallatie bestaande uit een draaibare symmetrische spiegelcabine.

De Caleidoscoop van toneelgroep Dapper

Gerelateerde berichten

  • Theatraal Kerkplein…29 juli 2017 Theatraal Kerkplein… Voorbijgangers worden op deze druilerige zaterdag aangesproken door verklede theatermakers. Een Duitse old-timer wordt vanaf de vluchtheuvel hartstochtelijk begroet. Vlak voor de ingang […]
  • ATB-clinic en Kopland bij Kunsten op Straat28 juli 2017 ATB-clinic en Kopland bij Kunsten op Straat De evenementenblik is voor dit weekeinde vooral gericht op het Schoolfeestplein en het buitengebied van Goor. Op het plein voor het gemeentehuis is morgen de eerste van een aantal […]
  • Krang maakt voorstelling Maanlicht13 juli 2017 Krang maakt voorstelling Maanlicht Jongerentheatergroep KRANG met leden uit Goor en Diepenheim maakt deze zomer in een week de voorstelling ‘Maanlicht’. Vanaf zondag 23 juli tot en met vrijdag 28 juli wordt er gerepeteerd. […]
  • Popquiz, Hoftalenten, Foekepotten en Sylvesterparty’s…29 december 2017 Popquiz, Hoftalenten, Foekepotten en Sylvesterparty’s… Voor de komende laatste dagen van 2017 stikt het, zoals altijd aan het einde van het jaar, van de activiteiten in het Goorse. De evenementenkalender staat boordevol en begint met de […]
  • Grand Café De Zon feestelijk heropend14 februari 2020 Grand Café De Zon feestelijk heropend Grand Café De Zon is vanmiddag feestelijk heropend met een druk op een grote rode knop en het nodige vuurwerk. De horecagelegenheid in de Kerkstraat werd in de afgelopen weken grondig […]