Gerry Geelen tachtig jaar

Een bijzondere mijlpaal voor Gerry Geelen. De nog immer kwieke Gorenaar is deze tachtig jaar geworden. Hij is nog altijd sportief in de weer en dat maakt de familie trots, die hem via deze weg nogmaals in het zonnetje willen zetten met zijn verjaardag. Gerry van harte….

 

Gerelateerde berichten

  • fotoruumpol21 juni 2012 Maikel Ruumpol is nu 30 jaar Maikel Ruumpol is vandaag 30 jaar geworden. De Gorenaar, die onder meer lokale bekendheid geniet van zijn acties op het voetbalveld, gaat zijn zesde lustrum vieren tijdens het Schoolfeest, […]
  • Fiets alweer gestolen16 juli 2011 Fiets alweer gestolen De fiets van de familie Paskamp is afgelopen woensdag ontvreemd bij het NS station. De damesfiets een blauw-grijs kleurigeā€¯Batavusfiets van het type 'greenparks' schijnt erg populair te […]
  • Eppie en Gerrie 50 jaar getrouwd17 november 2010 Eppie en Gerrie 50 jaar getrouwd Eppie en Gerrie Vorkink vieren vandaag hun gouden bruiloft. Ze zijn namelijk 50 jaar getrouwd. Aanstaande zaterdag zullen Eppie en Gerrie dit feit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Met […]
  • Peter Butcher ziet Abraham7 september 2015 Peter Butcher ziet Abraham Feest van en voor Peter Butcher. De Gorenaar is afgelopen weekend 50 jaar geworden. De doorgewinterde wandelaar en orthodontisch technieker vierde deze mijlpaal met vrienden en familie, […]
  • Abraham slaat trom bij Rudi Hulsebos11 mei 2013 Abraham slaat trom bij Rudi Hulsebos Bij Rudi zijn het vandaag letterlijk de toeters en bellen die zijn vijftigste verjaardag inluiden. Niet alleen is zijn tuin versierd, zijn medemuzikanten van Apollo lieten ook nadrukkelijk […]