Gerry Geelen tachtig jaar

Een bijzondere mijlpaal voor Gerry Geelen. De nog immer kwieke Gorenaar is deze tachtig jaar geworden. Hij is nog altijd sportief in de weer en dat maakt de familie trots, die hem via deze weg nogmaals in het zonnetje willen zetten met zijn verjaardag. Gerry van harte….

 

Gerelateerde berichten

  • ‘Dramatische leidsman’ bezorgt plaatsgenoot Oldenzaal zege op Twenthe7 april 2013 ‘Dramatische leidsman’ bezorgt plaatsgenoot Oldenzaal zege op Twenthe Scheidsrechter Lansink uit Oldenzaal heeft zijn plaatsgenoten uit de derde klasse A vanmiddag "drie punten cadeau" gedaan tegen Twenthe Goor. De laagvliegende bezoekers uit de Boeskoolstad […]
  • sangriaensalsa17 augustus 2012 Sangria & Salsa Summernight bij De Zon Tijdens de Welkom Thuis-avond van Goor Collectief op vrijdag 31 augustus organiseert Grand Café De Zon een Sangria & Salsa Summernight. Vanaf 21.00 uur is iedereen van harte welkom aan de […]
  • Jeugddienst Hofkerk met rechtszaak7 februari 2017 Jeugddienst Hofkerk met rechtszaak In de Hofkerk is zondag een jeugddienst. Om 10.00 uur wordt met thema ‘op het verkeerde been gezet’ een dienst georganiseerd. Tijdens de bijeenkomst vindt een fictieve rechtszaak plaats. […]
  • Hector verder in de problemen na nederlaag tegen Reunie8 mei 2022 Hector verder in de problemen na nederlaag tegen Reunie SV Hector moet nog alle zeilen bij zetten om de nacompetitie te ontlopen. De ploeg van trainer Jordy Drenth verloor vandaag van het Borculose Reunie met 4-1. Op sportpark 't Doesgoor werd […]
  • jb sennbrunnekreef geboorte29 juli 2013 Senn Brunnekreef ziet het levenslicht Woensdag 24 juli is Senn Brunnekreef geboren. Zowel het jonge ventje als zijn ouders Ruud en Linda maken het prima. Namens de familie, vrienden en buurt via deze weg de hartelijke felicitaties.