Gerry Geelen tachtig jaar

Een bijzondere mijlpaal voor Gerry Geelen. De nog immer kwieke Gorenaar is deze tachtig jaar geworden. Hij is nog altijd sportief in de weer en dat maakt de familie trots, die hem via deze weg nogmaals in het zonnetje willen zetten met zijn verjaardag. Gerry van harte….

 

Gerelateerde berichten

  • fotoruumpol21 juni 2012 Maikel Ruumpol is nu 30 jaar Maikel Ruumpol is vandaag 30 jaar geworden. De Gorenaar, die onder meer lokale bekendheid geniet van zijn acties op het voetbalveld, gaat zijn zesde lustrum vieren tijdens het Schoolfeest, […]
  • Fiets alweer gestolen16 juli 2011 Fiets alweer gestolen De fiets van de familie Paskamp is afgelopen woensdag ontvreemd bij het NS station. De damesfiets een blauw-grijs kleurige”Batavusfiets van het type 'greenparks' schijnt erg populair te […]
  • eppie-gerrie17 november 2010 Eppie en Gerrie 50 jaar getrouwd Eppie en Gerrie Vorkink vieren vandaag hun gouden bruiloft. Ze zijn namelijk 50 jaar getrouwd. Aanstaande zaterdag zullen Eppie en Gerrie dit feit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Met […]
  • DJ Elmo Vorkink 25 jaar11 maart 2017 DJ Elmo Vorkink 25 jaar Dennis Vorkink is weer in het nieuws. De doelman van GFC, vorige week nog de schlemiel op Sportpark Heeckeren met een spierblessure, heeft nu wat te vieren. Hij is namelijk 25 jaar […]
  • Ali poetst de plaat nu hij Abraham ziet2 juni 2017 Ali poetst de plaat nu hij Abraham ziet Vandaag is Ali " Poetsj " Kuzucu 50 jaar geworden. Ali dankt zijn bijnaam aan zijn jarenlange inzet als autopoetser. Gisteren hebben de collega`s van autobedrijf Haafkes hem verrast met […]