Grote MTB-tocht door Goor

De Twickel Trappers organiseren dit jaar op zondag 27 augustus een grote overgangstocht. Een tocht voor MTB en cyclecrosses. Ook grote delen van het buitengebied van Goor worden aangedaan. Verder natuurlijk delen uit Delden, Markelo en Rijssen. Er zijn drie routes over respectievelijk 35, 55 en 80 kilometer. Ruim 65% procent van de route is onverhard. Starten kan tussen 8.30 uur en 10.00 uur bij Café de Boemel-Sporthal De Reiger aan De Reigerstraat 1 in Delden. Voor meer info check www.twickeltrappers.nl.

Gerelateerde berichten

  • Slot grijpt winst in 200 kilometer lange Dutch Masters19 maart 2017 Slot grijpt winst in 200 kilometer lange Dutch Masters Amanda Slot-Willems heeft zondag de eerste editie van de Dutch Masters of MTB gewonnen. De Goorse huisarts had tien uur en een kwartier nodig voor de liefst 200 kilometer lange tocht op de […]
  • Prima start kinderactiviteiten Goor Collectief29 juli 2017 Prima start kinderactiviteiten Goor Collectief Tevreden gezichten bij de organisatie van de zomerse kinderactiviteiten van ondernemersvereniging Goor Collectief. Vanmiddag kwamen zeker zestig af op de mountainbike-clinic die werd […]
  • Goorse toerfietsers leggen mountainbikeroute aan3 februari 2015 Goorse toerfietsers leggen mountainbikeroute aan Een groot aantal Goorse fietsers is in de afgelopen maanden druk geweest om de aanleg van 30-kilometer lange route mogelijk te maken in het buitengebied van Goor. De aanleg is mede dankzij […]
  • Schakelarmband verloren omgeving  Gijmink2 mei 2012 Schakelarmband verloren omgeving Gijmink Een Goorse wandelaarster is op koninginnedag tussen 10.00 uur en 11.30 uur een gouden schakelarmband verloren. De armband heeft open schakeltjes van ongeveer 1 cm en een totale lengte van […]
  • Inboedel Laarschool onder de veilinghamer27 oktober 2014 Inboedel Laarschool onder de veilinghamer De inboedel van de voormalige Laarschool aan de Herman Heijermansstraat gaat aankomende 15 november onder de hamer. Het pand gaat per 1 januari op slot, waarna de exploitatie van de […]