Grote MTB-tocht door Goor

De Twickel Trappers organiseren dit jaar op zondag 27 augustus een grote overgangstocht. Een tocht voor MTB en cyclecrosses. Ook grote delen van het buitengebied van Goor worden aangedaan. Verder natuurlijk delen uit Delden, Markelo en Rijssen. Er zijn drie routes over respectievelijk 35, 55 en 80 kilometer. Ruim 65% procent van de route is onverhard. Starten kan tussen 8.30 uur en 10.00 uur bij Café de Boemel-Sporthal De Reiger aan De Reigerstraat 1 in Delden. Voor meer info check www.twickeltrappers.nl.

Gerelateerde berichten

  • Jonge mountainbikers mogen weer op de fiets6 mei 2020 Jonge mountainbikers mogen weer op de fiets Naast de sportende jeugd bij de voetbalverenigingen en de hockeyclub gaat ook de jeugd van de MTB groep van de Toerclub Goor weer van start met de activiteiten op te starten. Daarvoor […]
  • MTB Toerclub zoekt nieuwe trainers28 februari 2019 MTB Toerclub zoekt nieuwe trainers De Goorse Toerclub zit in de lift en zoekt nieuwe trainers. Om te voorzien in de begeleiding zoekt de lokale fietsvereniging, die inmiddels twee jaar bestaat, nieuwe coaches voor de jeugd […]
  • MTB in de sneeuw4 februari 2019 MTB in de sneeuw Een tocht in een prachtig decor. Dit weekend waren er in het buitengebied van Goor en Delden prima omstandigheden voor de MTB-tocht door Twickel. […]
  • Prima start kinderactiviteiten Goor Collectief29 juli 2017 Prima start kinderactiviteiten Goor Collectief Tevreden gezichten bij de organisatie van de zomerse kinderactiviteiten van ondernemersvereniging Goor Collectief. Vanmiddag kwamen zeker zestig af op de mountainbike-clinic die werd […]
  • Slot grijpt winst in 200 kilometer lange Dutch Masters19 maart 2017 Slot grijpt winst in 200 kilometer lange Dutch Masters Amanda Slot-Willems heeft zondag de eerste editie van de Dutch Masters of MTB gewonnen. De Goorse huisarts had tien uur en een kwartier nodig voor de liefst 200 kilometer lange tocht op de […]